Ειδήσεις Action Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods

Thursday, 21 Jan 2021  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6d/e7/62/curse-of-the-dead-gods-24-1611244283.jpg
 

Curse of the Dead Gods

Η κυκλοφορία του στο PS4 επιβεβαιώθηκε μέσω νέου βίντεο.

To Curse of the Dead Gods ανακοινώθηκε στις αρχές του προηγούμενου έτους και σύμφωνα με νέα ανακοίνωση θα κυκλοφορήσει για PS4 στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Το Curse of the Dead Gods είναι ένα Action rogue-like που αναπτύχθηκε από την Passtech Games και κυκλοφόρησε από την Focus Home Interactive. Θα εξερευνήσετε ορόφους ενός καταραμένου ναού οι οποίοι δημιουργούνται τυχαία και εμπλουτίζονται με τέρατα, παγίδες και μυστικά. Με την χρήση relics, όπλων και άλλων μαγικών δυνάμεων θα εισχωρήσετε βαθύτερα στον ναό καθώς δυναμώνετε τον χαρακτήρα σας.

Η ομοιότητα του με άλλα games του είδους είναι εμφανής όμως φαίνεται τουλάχιστον υποσχόμενο. Το Curse of the Dead Gods είναι προς το παρόν σε early access στο Steam και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

 

Διαβάστε περισσότερα για το mod του Dark Souls που το μετατρέπει σε rogue-like και συζητήστε για το Curse of the Dead Gods στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:36
Θυμίζει αρκετά Hades το συγκεκριμένο.
Notification