Ειδήσεις Action Assassin's Creed Odyssey: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Assassin's Creed Odyssey: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 12 Jun 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/da/2c/ac-odyssey-release-date-73-1528812679.jpg
 

Assassin's Creed Odyssey: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Οκτώβριο.

Η Ubisoft ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου της στην E3 2018 την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Odyssey.

Η ανακοίνωση του παιχνιδιού έγινε με καταιγισμό ειδήσεων 4 σε 1. Ανακοινώθηκαν τρέιλερ, gameplay video, Collector's Editions και ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο στη βιομηχανία των games. Αν το καλοσκεφτείτε όμως, επειδή υπάρχουν συχνά αντιγραφές μεταξύ εταιρειών, ο Πελοποννησιακός Πόλεμος στην Ελλάδα είναι ένα σενάριο που άνετα θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κι άλλες εταιρείες ανάπτυξης, συνεπώς η Ubisoft επέλεξε να πραγματοποιήσει μια ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής.

Το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ μπορείτε να το παίξετε και τρεις ημέρες νωρίτερα μέσω των συλλεκτικών εκδόσεών του που έχουν και φιγούρες. Αν υπάρχει έστω ένας που θα αγοράσει όλες αυτές τις φιγούρες, ας μου στείλει email γιατί θα λάβει και ένα δώρο από μένα.

Δείτε τις ειδήσεις και τα gameplay videos του Assassin's Creed Odyssey και συζητήστε περισσότερα για την ελληνική περιπέτεια της Ubisoft σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification