Ειδήσεις Action Assassin's Creed Odyssey: Επιλογή ανδρικού η γυναικείου χαρακτήρα

Assassin's Creed Odyssey: Επιλογή ανδρικού η γυναικείου χαρακτήρα

Tuesday, 12 Jun 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/c2/cb/Assassins-Creed-Odyssey-Alexios-and-Cassandra-Character-Creation-News-47-1528813896.jpg
 

Assassin's Creed Odyssey: Επιλογή ανδρικού η γυναικείου χαρακτήρα

Ο Αλέξιος και η Κασσάνδρα.

Τα περισσότερα Assassin's Creed έχουν άντρες πρωταγωνιστές, ωστόσο στο Assassin's Creed Odyssey θα μπορείτε να επιλέξετε ανδρικό ή γυναικείο χαρακτήρα.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο Assassin's Creed Syndicate, όπου επιλέγατε τον Jacob ή την Evie. Εδώ θα έχουμε αντίστοιχα τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα. Θα κληθείτε να κάνετε την επιλογή σας, κάτι που δεν θα έχει δυστυχώς αντίκτυπο στο σενάριο ή το gameplay. Επομένως το αν θα ξαναπαίξετε το παιχνίδι ή όχι, απλά για να δείτε τις εκφράσεις προσώπου και το voice acting του καθενός είναι δικό σας θέμα.

Η λογική είναι αυτή των Commander Sheppard (αρσενικού ή θηλυκού) από το Mass Effect, όπου απλά αλλάζει το φύλο, το μοντέλο χαρακτήρα και η φωνή του. Βέβαια αυτό μειώνει και το replayability μιας και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η Κασσάνδρα είναι η πιο αρχαία θηλυκή ηρωίδα του Assassin's Creed, αφού η ιστορία της διεξάγεται σε Προ Χριστού εποχή.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι ήρωες που υποδύονται τους assassins θα υπάρχουν και στη σημερινή εποχή. Η ιστορία της Layla Hassan θα συνεχίσει. Οι ναυμαχίες στο παιχνίδι θα κάνουν δυναμική επιστροφή μετά το Black Flag, όπως και τα στοιχεία RPG που είδαμε στο AC Origins. Όλα αυτά μαζί με νέες επιλογές διαλόγων.

Διαβάστε ακόμη για το φλερτ στο Assassin's Creed Odyssey και τις συλλεκτικές εκδόσεις.

Δείτε τις ειδήσεις και τα gameplay videos του Assassin's Creed Odyssey και συζητήστε περισσότερα για την ελληνική περιπέτεια της Ubisoft σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification