Ειδήσεις Action Jotun: Valhalla Edition

Jotun: Valhalla Edition

Thursday, 03 Mar 2016  | in Action | Γράφτηκε από τον Θάνος Ζόγκας  
Θάνος Ζόγκας

Θάνος Ζόγκας  

Now playing: The Deadly Tower of Monsters
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/3d/c4/df/jotun-hits-consoles-with-the-new-valhalla-edition-2-83-1457005911.jpg
 

Jotun: Valhalla Edition

Έρχεται σε PS4, Xbox One, Wii U μέσα στο καλοκαίρι.

Το Jotun είναι ένα Isometric Action game του οποίου κύριο θέμα είναι η Νορβηγική μυθολογία. Ο ρόλος που αναλαμβάνεται είναι αυτός της Thora, μιας πολεμίστριας η οποία απεβίωσε και προσπαθεί να κερδίσει την θέση της στην Valhalla. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να πολεμήσει τους νορβηγικούς θεούς.

Στο σύνολο υπάρχουν εννέα levels και πέντε jotuns, τα οποία είναι οι εχθροί της ιστορίας. Στην αρχή έχετε διαθέσιμο μόνο ένα τσεκούρι, αλλά στην πορεία προσθέτετε θεϊκές δυνάμεις στο οπλοστάσιό σας. Ωστόσο, το Jotun επικεντρώνετε περισσότερο στο exploration παρά στις μάχες.

Αξιοσημείωτο είναι πως το Jotun είναι σχεδιασμένο στο χέρι, ενώ περιέχει αυθεντικές ισλανδικές φωνές. 

Το Jotun κυκλοφορεί ήδη για PC (Windows/Linux) και Macx ενώ όσοι κατέχουν κονσόλα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Jotun: Valhalla Edition. Για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification