Ειδήσεις Action Drive Girls

Drive Girls

Thursday, 27 Apr 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης  
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/06/92/eb/drive-girls-59-1493288662.jpg
 

Drive Girls

Αγώνες ταχύτητας και μάχες σώμα με σώμα.

Η Rising Star Games εξέπληξε το κοινό της με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής έκδοσης του Drive Girls.

Το παιχνίδι αρχικά αναπτύχθηκε από την Bergsala Lightweight και κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο. Πλέον, θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, αποκλειστικά για  PS Vita. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Για όσους από εσάς δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

"Παίξτε ως πέντε διαφορετικά Drive Girls και μεταμορφωθείτε από υπερ-ηρωίδες σε υπερ-αυτοκίνητα και αντίστροφα, καθώς πολεμάτε ορδές εχθρικών εντόμων, που επιτήθονται στο σπίτι σας στο Sun Island. Ως γνήσιο Action Hack n Slash, το Drive Girls περιλαμβάνει επικό campaign καθώς και online multiplayer που υποστηρίζει την συνύπαρξη τεσσάρων παικτών. Γκαζώστε και κάψτε τα λάστιχά σας σε ταχύτατες αποστολές, αφού έχετε περάσει μια βόλτα από το γκαράζ σας για να φτιαχτείτε. Απολαύστε μία απίστευτη ιστορία, καθώς οι δεσμοί των Drive Girls θα δυναμώνουν και η φιλία τους θα καίει τη ζώνη της μάχης". 

Το Drive Girls θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου 2017 και θα κοσμεί και τα ράφια των καταστημάτων, αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony.

Συζητήστε περισσότερα για το Drive Girls στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification