Ειδήσεις Action PlayerUnknown's Battlegrounds: 6 εκατομμύρια πωλήσεις

PlayerUnknown's Battlegrounds: 6 εκατομμύρια πωλήσεις

Sunday, 30 Jul 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/93/fb/playerunknown-battlegrounds-1-86-1498210036.jpg
 

PlayerUnknown's Battlegrounds: 6 εκατομμύρια πωλήσεις

100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 3,5 μήνες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/5/17] Το PlayerUnknown's Battlegrounds ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις από την μέρα που ξεκίνησε η Early Access του, στις 24 Μαρτίου. Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, είχε καταφέρει να πετύχει το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων με 11 εκατομμύρια δολάρια έσοδα.

Σε άλλα νέα σχετικά με το παιχνίδι, ο developer Brendan Greene μαζί με την εκδότρια εταιρεία Bluehole, Inc θα πραγματοποιήσουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση μέσω livestream. Εκεί, 64 Ευρωπαίοι streamers θα διαγωνιστούν εναντίον 64 Αμερικάνων streamers, με τον νικητή να κερδίζει 100.000$. Τα έσοδα θα διατεθούν για την Gamers Outreach, η οποία παρέχει εξοπλισμό, τεχνολογία και λογισμικό σε παιδιά για τη διευκόλυνση της ανάρρωσής τους στη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Το φιλανθρωπικό livestream θα ξεκινήσει στο επίσημο κανάλι του Twitch για το PlayerUnknown's Battlegrounds στις 4 Μαϊου στις 7 μ.μ ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 π.μ.

[UPDATE: 8/6/17 - 3 εκατομμύρια πωλήσεις] Το PlayerUnknown’s Battlegrounds έφτασε τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις, μόλις ένα μήνα μετά την αρχική ανακοίνωση των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων.

Για ένα παιχνίδι που βρίσκεται σε Early Access ο αριθμός αυτός είναι εντυπωσιακός. Την προηγούμενη εβδομάδα, το δημιούργημα της Bluehole έφτασε τους 200.000 ταυτόχρονους παίκτες.

[UPDATE 2: 23/6/17 - 4 εκατομμύρια πωλήσεις] Τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις έφτασε το PlayerUnknown’s Battlegrounds σύμφωνα με τον Creative Director, Brendan Greene.

Το παιχνίδι διαθέτει την τέταρτη πιο ενεργή βάση χρηστών στο Steam, μετά από τα Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive και Payday 2. Η εταιρεία ανάπτυξης Bluehole δουλεύει αυτή την περίοδο σε ένα Zombies mode. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικά έσοδα της Bluehole ανέρχονται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Τόσο η συγκεκριμένη εταιρεία όσο και η Psyonix με το Rocket League οδηγούν πλέον την κούρσα του indie game development σε τζίρο ως οι μεγαλύτερες ανερχόμενες εταιρείες.

 

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/17] Το PlayerUnknown's Battlegrounds συνεχίζει να ανεβαίνει σε πωλήσεις ραγδαία κατά πολλά εκατομμύρια, πριν ακόμη από την επίσημη κυκλοφορία του.

Ο τίτλος της Bluehole που εμφανίστηκε στην υπηρεσία early access του Steam κατάφερε σε τέσσερις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του να ξεπεράσει τους πέντε εκατομμύρια χρήστες. Το γεγονός το ότι κυκλοφόρησε σε πολύ κοντινή ημερομηνία με αυτή του Nintendo Switch δεν επηρέασε τις πωλήσεις του αφού είχε ήδη ξεπεράσει τις ένα εκατομμύριο πωλήσεις λίγες εβδομάδες αργότερα. 

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και σίγουρα το καθιστούν ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της χρονιάς. Το PlayerUnknown’s Batttlegrounds είναι πλέον ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια πάνω στα οποία αφιερώνονται πολύωρα livestreams τόσο στο Twitch όσο και στο Youtube. Με τους ρυθμούς που ανεβαίνει και με το hype που υπάρχει γύρω από το όνομα του δεν αποκλείεται να το δούμε να φθάνει και τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου.

[UPDATE: 30/7/17 - 6 εκατομμύρια πωλήσεις] Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα διαφορά από την προηγούμενη ανακοίνωση των πέντε εκατομμυρίων πωλήσεων, η εταιρεία ανάπτυξης Bluehole ανακοινώνει πλέον ότι το PUBG έφτασε τις 6 εκατομμύρια πωλήσεις!

Θυμίζουμε ότι το Online Survival Shooter κατάφερε να ξεπεράσει σε online χρήστες στο Steam ακόμα και το Grand Theft Auto V, έχοντας 422.618 ταυτόχρονους παίκτες. Η δε Ubisoft δήλωσε ότι θα εμπνευστεί από το gameplay του στα μελλοντικά της games.

Το PlayerUnknown’s Batttlegrounds κοστίζει 30 ευρώ στο Steam ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος και σε PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview για το PlayerUnknown's Battleground και συζητήστε περισσότερα γι' αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 08:46
Πάει πάρα πολύ καλά και μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Notification