Ready or Not: Το SWAT Shooter

Hot
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
 
0.0 ()
10
Ready or Not: Το SWAT Shooter

Ready or Not: Το SWAT Shooter

Έρχεται το Tactical FPS για τους λάτρεις του SWAT και του Rainbow Six. [UPDATE]

[Αρχική δημοσιευση: 15/9/17] To Ready or Not είναι ένα tactical FPS, που προσπαθεί να προσελκύσει τους φίλους των κλασσικών SWAT games.

Η Void Interactive ανακοίνωσε το Ready or Not, ένα "αστυνομικό" FPS που κινείται κάπου ανάμεσα από SWAT και Rainbow Six. Όπως και στα δύο αυτά games, έτσι και στο Ready or Not, χειρίζεστε μία ομάδα SWAT, των οποίων η δουλειά είναι οι επικίνδυνες αποστολές. Ετοιμαστείτε για multiplayer οχτώ παικτών και Campaign όπου θα χειρίζεστε μία ομάδα μόνος σας. Επιπλέον, στο παιχνίδι θα υποστηρίζεται PvP, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που θα μάχεστε.

Ξεκίνησε την ανάπτυξή του τον Ιούνιο του 2016 και μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά, που οι fans των tactical FPS θα αγαπήσουν. Κάποια από αυτά είναι το εξελιγμένο σύστημα κάλυψης, η εκμετάλλευση των πορτών με πολλούς τρόπους, ο απλός και πλήρης έλεγχος της ταχύτητας του παίκτη σας, το αναλυτικό inventory, η ρεαλιστική προσέγγιση προστασίας, τα ρεαλιστικά πυρά με διαφορετικό αποτέλεσμα το καθένα, η μείωση ικανοτήτων βάση χτυπημάτων, το πολύ αίμα, οι λεπτομερείς απεικονίσεις των όπλων, τα πολλά και διαφορετικά αντικείμενα, οι ξεχωριστοί PvP servers, το σύστημα ανταμοιβής ομάδων και η τακτική ανάλυση κάθε αποστολής.

Διαβάστε το review του Tom Clancy's Rainbow Six Siege και 

[UPDATE: 8/3/19 - Περίοδος κυκλοφορίας και pre-order trailer] Το Ready or Not θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δ' τρίμηνο του 2020.

Η Void Interactive αναπτύσσει το project της εδώ και αρκετά χρόνια και είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κάποια περίοδο κυκλοφορίας. Τουλάχιστον τα pre-orders άνοιξαν.

Το τρέιλερ είναι τεράστιο για τα δεδομένα ενός τρέιλερ και εξηγεί μέσα σε οκτώ λεπτά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Το σενάριο έχει να κάνει με το κοντινό μέλλον της Αμερικής και την δράση των SWAT, το gameplay θυμίζει λίγο Rainbow Six, ενώ υπάρχουν και μη θανατηφόρες τακτικές για να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας. Αυτά όσον αφορά στο single-player mode, γιατί οι πληροφορίες για το multiplayer θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

Στο Ready or Not θα υπάρχουν διάφορες επιλογές για το πως θα σταθεί ο χαρακτήρας σας, πως θα σπάσει μια πόρτα και πως θα ακινητοποιήσει τους εχθρικούς στόχους του. Θα συνεργαστείτε μαζί με μια ομάδα από συναδέλφους που δουλεύουν στην ομάδα SWAT και ελέγχονται από το A.I. και δίνουν αναφορά σε ανώτερούς τους.

Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι τότε θα αποκτήσετε πρόσβαση στις alpha και τις beta που θα διεξαχθούν. Η φάση της closed beta θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Για την alpha ανακοινώθηκε το απαγορευτικό κόστος των 120 δολαρίων (!) το οποίο σας δίνει την Supporter edition και αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Φυσικά επειδή λίγοι θα δώσουν τόσα χρήματα θα αναμένουμε να ακούσουμε το κόστος της beta.

Συζητήστε περισσότερα για το Ready or Not στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 09/05/2017 19:57
Αν μοιάζει στο Rainbow Six τότε αναμένεται να είναι πολύ καλός τίτλος...Για να δούμε.
#2 ashbringer (Level 25) 10/05/2017 08:36
Πιστεύω ότι ο συνδιασμός Swat με Rainbow Six θα φέρει έναν καινούργιο και αρκετά επιτυχημένο τίτλο.
Notification