Ειδήσεις Action Assassin's Creed Origins DLC

Assassin's Creed Origins DLC

Tuesday, 23 Jan 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον GameWorld   | (2 σχόλια)
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/79/9b/6f/assassins-creed-origins-45-1507652944.jpg
 

Assassin's Creed Origins DLC

Κυκλοφορεί σήμερα το The Hidden Ones DLC. [UPDATE]

 [Αρχική Δημοσίευση: 10/10/2017] Η Ubisoft δημοσίευσε ένα πρόγραμμα με το περιεχόμενο του Assassin's Creed: Origins που θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία του.

Στο πρόγραμμα θα δείτε πως δεσπόζει ένα expansion με τίτλο The Curse of the Pharaohs στο οποίο καλείστε να αντιμετωπίσετε τις κλασσικές για πολλές ταινίες τρόμου μούμιες και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018. Το πρώτο DLC που θα κυκλοφορήσει θα είναι ο επίλογος του Assassin's Creed: Origins με τίτλο The Hidden Ones. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα έχει σαν θέμα του την αρχαία Ρώμη ενώ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιανουάριο. Και στα δύο DLC πρωταγωνιστής θα είναι ο Bayek.

Εκτός από τα DLC η Ubisoft θα συμπεριλάβει το Discovery Tour mode στο οποίο θα γνωρίσετε την Αίγυπτο σε ένα πιο επιμορφωτικό σκηνικό. Επίσης θα υπάρξει ένα event με τίτλο Trials of the Gods στο οποίο θα αντιμετωπίσετε Αιγυπτιακές θεότητες μέσω ενός glitch στο Animus. Επίσης θα μπορείτε να αναλάβετε μια νέα αποστολή κάθε μέρα στο Nomad's Bazaar η οποία έχει σαν ανταμοιβή κάποιο loot. Τέλος, η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον και ένα νέο horde mode για το οποίο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

[Update: 23/1/2018] To Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones κυκλοφορεί από σήμερα και η Ubisoft μας προσφέρει το launch τρέιλερ του. Παρακολουθήστε το παρακάτω:

Διαβάστε το preview μας για το Assassin's Creed: Origins. Συζητήστε για το νέο Assassin's Creed σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 11/10/2017 09:34
Όχι άλλα dlc's.Δώστε τα όλα με το παιχνίδι.
#2 efane (Level 22) 23/01/2018 14:22
Δεν ξέρω τι παραπάνω εμπειρίες έχει να προσφέρει το dlc, πάντως το Origins είναι απο τα καλύτερα AC. Προσωπικά δεν θα το αγοράσω μιας και το παιχνίδι απο μόνο του είναι πανέμορφο σε όλους τους τομείς!
Notification