Ειδήσεις Action Νέο Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade

Νέο Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade

Thursday, 30 Nov 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/bd/e6/teenage-mutant-ninja-turtles-arcade-raw-thrills-2018-2-7-1512056524.jpg
 

Νέο Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade

Το θρυλικό Beat 'em up επιστρέφει στα Arcade μέσα στο 2018.

Τα αγαπημένα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν μέσα από ένα νέο Arcade game.

Το θρυλικό Beat ‘em up με πρωταγωνιστές τις μεταλλαγμένες χελώνες θα κάνει ξανά την εμφάνισή του στα Arcade 26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time. Το τελευταίο (μαζί με το πρώτο game της σειράς του 1989) θεωρείται ένα από τα καλύτερα αλλά και πιο δύσκολα games του είδους, οπότε η είδησης της επιστροφής των Λεονάρντο, Ντονατέλο, Ραφαέλ και Μικελάντζελο μόνο συναισθήματα χαράς μπορεί να δημιουργήσει.

Το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles αναπτύσσεται από την εταιρεία παραγωγής Arcade Raw Thrills, η οποία μας έχει χαρίσει επίσης μεταξύ άλλων Arcade καμπίνες των Injustice, The Walking Dead, Space Invaders Frenzy και Cruise ‘n Blast, ενώ αυτό τόν καιρό ετοιμάζει μια καμπίνα για το Moto GP. Το TMNT της Raw Thrills θα περιλαμβάνει co-op τεσσάρων παικτών σε οθόνη 55 ιντσών ανάλυσης 1080p60fps. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα δούμε την επιστροφή της παλιάς συνταγής στο gameplay με σημαντικές όμως προσθήκες.

Συγκεκριμένα, έχουμε την προσθήκη ενός τρίτου action button, περισσότερες κινήσεις, μεγαλύτερη επίδραση με το περιβάλλον, power-ups για να συλλέξετε και special attacks για όλους τους χαρακτήρες. Επιπλέον, οι voice actors της ομώνυμης σειράς του τηλεοπτικού δικτύου Nickelodeon θα δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles θα κάνει την εμφάνισή του στα Arcade μέσα στο 2018. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν θα μεταφερθεί σε οικιακές κονσόλες. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 01/12/2017 08:24
Θα θυμηθούμε παλιές καλές εποχές που λιώναμε στα ηλεκτρονικά με φίλους.
Notification