Ειδήσεις Action State of Decay 2: 3 εκατομμύρια παίκτες

State of Decay 2: 3 εκατομμύρια παίκτες

Friday, 29 Jun 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Τάσος Κωνσταντινίδης  
Τάσος Κωνσταντινίδης

Τάσος Κωνσταντινίδης  

Ζω για να δω την Ellie με την αξιαγάπητη (και λυτρωτικά χρήσιμη) καραμπίνα του Joel.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0a/95/d4/state-73-1527516056.jpg
 

State of Decay 2: 3 εκατομμύρια παίκτες

Μέσα σε έναν μήνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/18] Το State of Decay 2 συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο παίκτες μέσα σε δύο ημέρες.

Εντός δύο ημερών μετά την κυκλοφορία του, το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς της Undead Labs απέκτησε περισσότερους από 1.000.000 παίκτες. Προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι αποτελεί μόλις τη δεύτερη νέα αποκλειστικότητα της Microsoft που προστίθεται δωρεάν στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, όμως ακόμη κι έτσι, ο αριθμός προκαλεί εντύπωση.

Το άλλο ενδιαφέρον στατιστικό που εξέδωσε η αμερικανική εταιρεία έχει να κάνει με τις ώρες gaming σε υπηρεσίες όπως το Youtube και το Twitch, για το διάστημα 18-22 Μαΐου, κατά το οποίο το παιχνίδι βρισκόταν στα χέρια των δημοσιογράφων. Πολλοί streamers έδειξαν ξεκάθαρη προτίμηση στο State of Decay 2 γι' αυτές τις ημέρες, αφού συνολικά έφτασαν τις 3.500.000 ώρες.

[UPDATE: 4/6/18 - Δύο εκατομμύρια παίκτες] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από το λανσάρισμά του State of Decay 2 (στις 22 Μαΐου ) μέχρι και σήμερα, το παιχνίδι σημείωσε δύο εκατομμύρια πωλήσεις.

Το ένα εκατομμύριο εξ αυτών έγιναν μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

[UPDATE 2: 29/6/18 - Τρία εκατομμύρια παίκτες] Το State of Decay 2 συγκέντρωσε περισσότερους από 3 εκατομμύρια παίκτες.

Σε έναν μόλις μήνα και κάτι παραπάνω το Survival της Undead Labs κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων παικτών. Πρόκειται για μία πολύ καλή απόδοση για το πιο πρόσφατο exclusive της Microsoft. Ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα νούμερά του αποδεικνύουν ότι σε βάθος χρόνου μπορεί να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις games του Xbox One αφού ήδη σκαρφαλώνει ψηλά στην σχετική λίστα.

Μάλιστα κυκλοφορεί πλέον και το πρώτο DLC για το παιχνίδι που ονομάζεται Independence Pack με πολλά εξτρά και bonus όπως όπλα, οχήματα και άλλα. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει επίσης το Daybreak Pack, ένα ακόμη DLC, ενώ κυκλοφόρησε και νέο update με νέα missions και βελτιωμένο gameplay.

Το State of Decay 2 κυκλοφορεί για PC και Xbox One από τις 22 Μαΐου του 2018.

Διαβάστε το review του GameWorld για το State of Decay 2 και συζητήστε γι' αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification