Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Ιούλιο με ανάλυση 4K και βελτιώσεις στα γραφικά.

Η Enarxis Dynamic Media, εκδότρια εταιρεία του Red Faction: Guerilla για την Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι η Re-Mars-tered έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Το remaster του Red Faction: Guerilla θα υποστηρίζει ανάλυση 4K στα PC, PS4 Pro και Xbox One X, όπου θα δούμε πλήρως ανανεωμένα γραφικά με εκτενής βελτίωση των textures και άλλων στοιχείων, όπως για παράδειγμα την προσθήκη των specular maps. Ταυτόχρονα, βελτίωση συναντάμε στην αποτύπωση σκιών και στο φωτισμό, ενώ έχουμε ανανεωμένα shaders και postprocessing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχετε ήδη στην κατοχή σας το Red Faction: Guerilla στο Steam (ή εάν το αγοράσετε πριν τις 3 Ιουλίου), θα λάβετε την Re-Mars-tered έκδοση εντελώς δωρεάν.

Το Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου για PC, PS4 και Xbox One.

Θυμηθείτε το review του Red Faction: Guerilla και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την Re-Mars-tered έκδοση. Συζητήστε για την τελευταία στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.