Gears 5

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Gears 5

Gears 5

Κυκλοφόρησε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/18] Η Microsoft ανακοίνωσε στην E3 2018 το Gears of War 5, το οποίο θα φέρει την απλή ονομασία "Gears 5".

Το Third-Person Shooter που αποτελεί την πιο επιτυχημένη σειρά στο είδος του για τις κονσόλες της Microsoft, επιστρέφει με εταιρεία ανάπτυξης την The Coalition, που ανέπτυξε και το Gears of War 4.

Περισσότερα στοιχεία για το gameplay του Gears of War 5 θα μάθουμε σύντομα.

[UPDATE: 25/6/18 - Νέος χαρακτήρας και νέο όπλο] Η Microsoft αποκάλυψε έναν νέο χαρακτήρα και ένα νέο όπλο για το Gears 5.

Ο νέος χαρακτήρας θα είναι ο Fahz Chutani, τον οποίο μπορείτε να δείτε στα αριστερά της φωτογραφίας. Κρατάει μια νέα έκδοση του Lancer rifle, ενός χαρακτηριστικού όπλου της σειράς.

Να αναφέρουμε επίσης ότι στο Gears 5 η Kait Diaz θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (σ.σ. είχε υποστηρικτικό στο Gears of War 4).

[UPDATE 2: 21/7/18 - Νέο είδος εχθρού, οι Warden] Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο είδος εχθρού για το Gears 5, τους Warden.

Οι συγκεκριμένοι γιγαντόσωμοι εχθροί θα χρησιμοποιούν duel wield όπλα και συγκεκριμένα από έναν πέλεκυ στο κάθε χέρι.

 

[UPDATE 3: 14/5/19 - Πιθανό εξώφυλλο και ημερομηνία κυκλοφορίας] Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα της επιτροπής που αξιολογεί την καταλληλότητα των games στην Ταϊβάν περιλάμβανε μία ενημερωμένη καταχώρηση του Gears 5 που έδειχνε το box art του παιχνιδιού.

Το εξώφυλλο αλλάχθηκε λίγο αργότερα σε μία πιο τυπική placeholder εκδοχή, με ένα μαύρο φόντο και ένα λευκό λογότυπο. Η πρώτη εκδοχή, που εντόπισε το ισπανικό σαιτ Generacion Xbox, έδειχνε στο προσκήνιο την Kait Diaz, η οποία γνωρίζουμε ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια του Gears 5.

gears 5 leaked art watermark 1

To Generacion Xbox αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας την 10η Σεπτεμβρίου, αλλά προς το παρόν πρόκειται για φήμη.

[UPDATE 4: 10/6/19 - Escape trailer] Στα πλαίσια της E3 2019 παρουσιάστηκε το Escape mode trailer και ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Escape mode θα είναι ένα Co-op mode τριών ατόμων με στόχο την επιβίωση ενώ λογικά στην Gamescom 2019 θα δούμε και το Horde mode. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε ως...Terminator εάν κάνετε pre-order ή αν παίξετε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Ακόμη, το Gears 5 θα υποστηρίζει στα PC 4K, Ultrawide αναλύσεις, HDR, απεριόριστο frame rate και split-screen τριών παικτών.

Δείτε δύο ακόμη τρέιλερ που παρουσιάστηκαν. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε ως Terminator, φορώντας τον ενδοσκελετό του T-800. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε συνδρομή Game Pass.

[UPDATE 5: 21/6/19 – Daily challenges και medalsΑποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το Gears 5 σε πρόσφατο development blog post.

H The Coalition Studio παρουσίασε τα πλάνα της σχετικά με την υποστήριξη του παιχνιδιού μετά την κυκλοφορία του καθώς και για το progression. Η εταιρία ανέφερε πως δεν θα υπάρχει RNG και ''τυφλά'' lootboxes στο παιχνίδι και πως οι παίκτες θα γνωρίζουν επακριβώς τι θα λάβουν in-game πριν αγοράσουν οτιδήποτε. Το παιχνίδι θα διαθέτει in-game currency με το όνομα Iron και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για cosmetic αγορές.

Ένα από τα στοιχεία του progression system θα είναι το Tour of Duty system μέσω του οποίου θα ξεκλειδώνετε διάφορα cosmetics και character skins ολοκληρώνοντας daily challenges και αποκτώντας seasonal medals. H εταιρία ανέφερε πως οι απαιτήσεις και οι στόχοι των challenges θα είναι ξεκάθαροι ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να αποκτήσουν το αντικείμενο που θέλουν. Τέλος, με την πρόοδό σας στο Tour of Duty system θα αποκτάτε και επιπλέον Iron για να κάνετε αγορές στο store του παιχνιδιού.

Το Gears 5 θα διαθέτει επίσης Supply Drops τα οποία και θα λαμβάνει κάθε οι παίκτες μόνο και μόνο παίζοντας το παιχνίδι. Τα διπλά αντικείμενα από τα παραπάνω Supply Drops θα μπορούν να μετατραπούν σε Scrap το οποίο αποτελεί ένα είδος currency με το οποίο κάνετε crafting αντικείμενα. Τέλος, στο Gears 5 θα μπορείτε να αγοράσετε, με αληθινά χρήματα, timed boosts όπως double multiplayer XP, double character XP και double Supply Drop progression.

[UPDATE 6: 8/7/19 - Τo Escalation mode] To Gears 5 έρχεται με αλλαγές και μία από αυτές είναι το Escalation mode. Σύμφωνα με τον design director, Ryan Cleveland, το νέο Escalation mode θα προσφέρει νέα mechanics και θα απαιτείται συνεργασία μεταξύ των παικτών για την νίκη. Δύο ομάδες των πέντε παικτών, ελέγχουν τρία rings στον χάρτη και κερδίζουν πόντους για κάθε δευτερόλεπτο που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχουν 13 rounds και ο στόχος για την νίκη είναι η κατοχή των δύο rings από τα τρία με φυσικά απόλυτο στόχο τον έλεγχο και των τριών. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

[UPDATE 7: 19/8/19 - Story trailer] Στα πλαίσια της Gamescom προβλήθηκε το story trailer του Gears 5.

Διαρκεί σχεδόν δύο λεπτά και αποτελεί gameplay trailer, καθώς έχει και κάποιες σκηνές μάχης, voice acting και μουσική υπόκρουση με το κομμάτι Head Like A Hole των Nine Inch Nails.

Το Gears 5 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PC.

[UPDATE 8: 29/8/19 – Νέο τρέιλερ αποκαλύπτει τους 11 χάρτες του multiplayer mode] Το Gears 5 κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα νέο trailer αποκαλύπτει 11 χάρτες τους οποίος θα μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες στο multiplayer mode.

Ωστόσο η εταιρία επισημαίνει ότι οι οκτώ από αυτούς τους 11 χάρτες θα είναι διαθέσιμοι και στα Versus και Horde modes του παιχνιδιού, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερεις θα διατεθούν στο Escape mode. Συγκεκριμένα τα maps που θα είναι διαθέσιμα στα Versus και Horde mode είναι τα Asylum, Bunker, District, Exhibit, Icebound, Training Grounds και Vasgar. Επιπλέον αναφέρετε ότι το Asylum map είναι ένα πιο κλασσικό Gears map, το Bunker είναι ένα team fighting map με σκοπό να υπερασπιστείτε κάποια checkpoints, ενώ το District είναι ένα πιο open map για σκληρές μάχες. Το Exhibit θα χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα ασφαλείας με λέιζερ, τα οποία χωρίζουν τον χάρτη.

Εν συνεχεία το Icebound βασίζεται στην ενσωμάτωση του παίκτη στο περιβάλλον και στην εκμετάλλευση μιας μεγάλης παγωμένης λίμνης που θα υπάρχει στον χάρτη. Τέλος, έχουμε τα Training Grounds και Vasgar στα οποία οι παίκτες μπορούν δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στις μεγάλες μάχες σε ένα mix περιοχών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ, κάθε χάρτης έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει στους παίκτες του επερχομένου Gears 5.

Επιπροσθέτως το τρέιλερ ασχολείται και με τα πέντε maps του Escape mode, ενώ ενθαρρύνει τους παίκτες να δοκιμάσουν την δημιουργία των δικών τους maps. To Map Builder mode θα λαμβάνει συνεχώς updates αμέσως μετά την κυκλοφορία του Gears 5.

[UPDATE 9: 4/9/19 - Το launch trailer] Η The Coalition έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Gears 5, το οποίο περιλαμβάνει άφθονες cameo εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων εμφανίζονται οι Dave Batista, ο Terminator T-800, η Linda Hamilton (Sarah Connor) και οι Spartans του Halo Reach. Εννοείται ότι έχουμε και κλασικούς ήρωες της σειράς, όπως οι Clayton Carmine και Augustus Cole.

Δείτε το launch trailer παρακάτω:

Το Gears 5 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PC.

Διαβάστε περισσότερα για τα Gears Tactics και Gears Pop. Συζητήστε για το Gears of War 5 στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 23/07/2018 17:59
Θέλει μια διαφορετική πινελιά και αυτό που έκαναν στο 4 μου άρεσε. Τώρα με τους Warden (ελπίζω να έρθουν κι άλλοι) θα γίνει ακόμη πιο πλούσιο. Αναμένουμε.
#2 Efane (Level 24) 08/07/2019 17:37
Ούτε λέξη για το campaign...