Δωρεάν περίοδος για το For Honor

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Δωρεάν περίοδος για το For Honor

Δωρεάν περίοδος για το For Honor

Δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 12/6/18] Στα πλαίσια της E3 2018, η Ubisoft σας χαρίζει την Starter Edition του For Honor μέσω του Uplay.

Η Starter Edition περιλαμβάνει ολόκληρο το medieval hack ‘n’ slash Action game της Ubisoft Montreal και θα έχετε πρόσβαση τόσο στο single-player, όσο και στο multiplayer του παιχνιδιού. Η διαφορά με την Standard Edition συναντάται στο γεγονός ότι στην Starter Edition ξεκινάτε με τρεις χαρακτήρες και στη συνέχεια αποκτάτε άλλους τρεις μετά την επιλογή ενός από τα factions. Έπειτα, για να ξεκλειδώσετε τους υπόλοιπους χαρακτήρες, θα χρειαστεί να δαπανήσετε το in-game νόμισμα που κερδίζετε παίζοντας.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το For Honor. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να το προσθέσετε στη συλλογή σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 18 Ιουνίου.

[UPDATE: 23/8/18 - Το For Honor ξανά δωρεάν] Η Starter Edition του For Honor ξαναδιατίθεται δωρεάν στο Steam από χθες μέχρι και τις 27 Αυγούστου, ενώ θα διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές Xbox Live Gold έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε δωρεάν. Θα παραμείνει για πάντα στη συλλογή σας.

[UPDATE 2: 21/8/19 - Κατεβάστε το δωρεάν για μία εβδομάδα] H Ubisoft έδωσε στις αρχές του μήνα το For Honor δωρεάν στο Epic Games Store και τώρα ανακοίνωσε ότι θα κάνει την ίδια κίνηση και στη δική της πλατφόρμα, το UPlay.

Αποκτήστε το δωρεάν από τώρα μέχρι και τις 28 Αυγούστου και κρατήστε το μόνιμα στη συλλογή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

[UPDATE 3: 23/7/20 – Δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο] Μπορείτε να παίξετε δωρεάν το For Honor από σήμερα μέχρι και τις 27 Ιουλίου στις 23:01 μέσω Uplay. Σε περίπτωση που αγοράσετε το παιχνίδι μετά την δωρεάν περίοδο η πρόοδός σας θα συνεχίσει από εκεί που σταματήσατε τελευταία φορά.

Διαβάστε το review του For Honor και όλες τις ανακοινώσεις της Ubisoft στην E3 2018. Συζητήστε για το For Honor στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 23/08/2018 18:39
Τόσο χάλια πήγε Εμπορικά; Το θεωρούσα υπερτιμημένο χωρίς να το έχω παίξει μέχρι τώρα.