Control

Tuesday, 30 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/ea/6d/control-80-1528768333.jpg
 

Control

Δείτε το story trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Ανακοινώθηκε το Control των Remedy Entertainment και 505 games. Η παρουσίαση του έγινε μέσω ενός τρέιλερ κατά την διάρκεια της press conference της Sony στην E3 2018. Το Control θα αποτελέσει το νέο Action-Adventure της Remedy Entertainment, με publisher την 505 Games.

Το Control ακολουθεί την ιστορία της Jesse Faden, η οποία θα έχει τον ρόλο του Director και θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν. Όπως καταλαβαίνουμε, το νεότερο game της Remedy μάλλον θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το Quantum Break, ενώ από τα πλάνα που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα, βλέπουμε ότι βασίζεται επάνω στην ίδια συνταγή. Έχουμε περιβάλλοντα που αλλάζουν άρδην λόγω των παιχνιδιών που παίζει ο χρόνος, μεγάλη αλληλεπίδραση με τα πάντα γύρω σας και loadouts με υπερφυσικές ικανότητες και upgrades. Ο τεχνικός τομέας και τα εφέ στην μάχη εντυπωσιάζουν.

 

[UPDATE: 2/7/18 - Dev diary για το σενάριο] Η Remedy Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα dev diary που καταπιάνεται με το story του παιχνιδιού.

Ο Sam Lake, creative director του Control, καθώς και άλλοι developers της εταιρείας μιλούν για την πρωταγωνίστρια που ονομάζεται Jesse και τον ρόλο της σε όλη την ιστορία. Όπως αναφέρεται, η Jesse κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό και ψάχνει απαντήσεις σε ένα μυστήριο που της φανερώθηκε όταν ήταν παιδί. Η πρωταγωνίστρια θα μαθαίνει και θα ανακαλύπτει πράγματα για τον κόσμο του παιχνιδιού μαζί σας, σε μια εμπειρία που εμβαθύνει στα συναισθήματά της καθώς πολεμάει ενάντια στο Federal Bureau of Control ή αλλιώς στο “The Oldest House”.

[UPDATE 2: 27/7/18 - Dev diary για το gameplay] Στο νεότερο dev diary που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Remedy Entertainment μιλάει για το gameplay του πνευματικού διαδόχου του Quantum Break.

Όπως αναφέρει η Remedy, σε αντίθεση με το Quantum Break, θέλει να σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ μιλούν και για την προσπάθειά τους να ενώσουν το gameplay με το storytelling, στοιχείο για το οποίο έχει γίνει γνωστή η εταιρεία. Στο Control θα σας δίνεται μεγαλύτερη ελευθερία, ενώ θα έχει στοιχεία από Metroidvania games, καθώς θα ξεκλειδώνετε κομμάτια του κόσμου του παιχνιδιού και θα ανακαλύπτετε νέες περιοχές όσο θα παίζετε, ενώ θα μπορείτε να αναλαμβάνετε side quests από χαρακτήρες που θα συναντάτε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

[UPDATE 3: 21/8/18 - Nvidia τρέιλερ] Η Nvidia επέλεξε το Control για να επιδείξει την ιπποδύναμη των νέων της καρτών γραφικών. Όπως αναφέρεται, το Control θα υποστηρίζει τις τεχνολογίες Ray Traced Reflections, Ray Traced Diffuse Global Illumination και Contact Shadows.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε να κάνουμε με δεόντως εντυπωσιακό τομέα στο νεότερο Action-Adventure της Remedy, αν και για να το απολαύσετε στο επίπεδο των γραφικών που παρουσιάζει το βίντεο, θα χρειαστείτε μια high-end κάρτα γραφικών της Nvidia, τις φρέσκες GeForce RTX 2080 ή RTX 2080 Ti, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 800 και 1200 ευρώ αντίστοιχα.

[UPDATE 4: 11/10/18 - Οι Max Payne και Alan Wake στο voice acting] Σύμφωνα με tweet της Remdy, στο Control θα έχουμε τους voice actors των Max Payne και Alan Wake.

Συγκεκριμένα, ο James McCaffrey που τον γνωρίσαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Max Payne, θα ενσαρκώσει τον Zachariah Trench, δηλαδή τον πρώην διευθυντή του FBC. Από την άλλη, ο Matthew Poreeta που είχε τον ρόλο του Alan Wake στο ομώνυμο Action-Adventure, θα δανείσει τη φωνή του στον Dr. Casper Darling. Η ταλαντούχα Courtney Hope θα ενσαρκώσει την Jesse Faden, την πρωταγωνίστρια του Control.

 

 

[UPDATE 5: 20/12/18 - Νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ] Η Remedy Entertainment παρουσίασε ένα νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ για το Control, το επερχόμενο sci-fi Action-Adventure με στοιχεία Horror που ετοιμάζει.

[UPDATE 6: 12/6/19 - E3 2019] Στα πλαίσια της E3 2019, η Remedy παρουσίασε ένα ακόμη τρέιλερ του Control. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 7: 31/7/19 - Story trailer] Δείτε το story trailer του Control, στο οποίο ένας τύπος μιλάει για τα όνειρά του.

Το Control θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC (ψηφιακά), PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Quantum Break και δείτε τα gameplay videos του Control. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification