Senran Kagura Burst Re:Newal: Η Sony λογόκρινε περιεχόμενο

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Senran Kagura Burst Re:Newal: Η Sony λογόκρινε περιεχόμενο

Senran Kagura Burst Re:Newal: Η Sony λογόκρινε περιεχόμενο

Αφαιρέθηκε το Intimacy mode.

Η XSEED Games ανακοίνωσε μια μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Senran Kagura Burst Re:Newal για το δυτικό κοινό, σε δημοσίευση στο Twitter. Επιπλέον χρόνο χρειάστηκε η εταιρεία ανάπτυξης για να αφαιρέσει το Intimacy Mode από την PS4 έκδοση του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την XSEED, η αφαίρεση του συγκεκριμένου mode έγινε προς "σεβασμό των επιθυμιών" της κατόχου της πλατφόρμας, ενώ η PC έκδοσή του θα παραμείνει άθικτη. Το παιχνίδι προορίζεται για ενήλικο κοινό, αφού έχει αξιολογηθεί ως PEGI-16 για την Ευρώπη (M for Mature από το ESRB).

Το Intimacy Mode περιλαμβάνει σκηνές μερικής γυμνότητας και καταστάσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο. Αυτό όμως που πιθανώς επηρέασε σημαντικά την απόφαση της Sony είναι το γεγονός ότι οι χαρακτήρες που εμπλέκονται στις καταστάσεις αυτές είναι ανήλικα κορίτσια του λυκείου.

 Σε δημοσίευση στο Twitter, Ο localization producer της XSEED Tom Lipschultz, δήλωσε ότι παρότι δεν του αρέσει το Intimacy Mode, πάντα το υπερασπιζόταν, παραθέτοντας τα λόγια του Άγγλου συγγραφέα Neil Gaiman "Αν δεν υπερασπιστείς τα πράγματα που δε σου αρέσουν, όταν κυνηγήσουν αυτά που σου αρέσουν, έχεις ήδη χάσει τη μάχη."

Ακόμη, προσέθεσε ότι το πρόβλημα της Sony με το Intimacy Mode φαίνεται να πηγάζει από κάποια "νέα πολιτική" της, αφού προηγούμενα XSEED games στην πλατφόρμα της περιλαμβάνουν το mode αυτό. "Είμαι σίγουρος ότι η ηλικία των χαρακτήρων δεν βοηθάει, αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι γενικότερα η αλληλεπιδραστικότητα, δεν πιστεύω ότι η αλλαγή των ηλικιών θα έκανε την κατάσταση διαφορετική."

Το Senran Kagura Burst Re:Newal στοχεύει σε κυκλοφορία αυτό το Φθινόπωρο, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία τον περασμένο Φεβρουάριο σε PS4.

Διαβάστε το review του Senran Kagura: Peach Beach Splash και συζητήστε περισσότερα για τη σειρά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.