Το Sunset Overdrive στα PC

Hot
Βασίλης Καψάλης
Το Sunset Overdrive στα PC

Το Sunset Overdrive στα PC

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/11/18] Το Sunset Overdrive της Insomniac Games μπορεί να κυκλοφορήσει στα PC σύμφωνα με τα ESRB ratings.

Το 2014 είδαμε το Sunset Overdrive ως ένα από τα exclusive που συνόδευαν το Xbox One. Μετά από 4 χρόνια, υπάρχει πιθανή κυκλοφορία του για PC, καθώς εμφανίστηκε στα ESRB ratings της Αμερικής. Είμαστε σχεδόν σίγουροι για την κυκλοφορία του αφού πρώτα είχε κάνει την εμφάνιση του στα ratings boards της Κορέας. Το παιχνίδι της Insomniac Games, είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σαν Xbox One exclusive.

[UPDATE: 6/11/18 - Αναρτήθηκε στο SteamDB] Το Sunset Overdrive αναρτήθηκε στο SteamDB και πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει και στα PC.

[UPDATE 2: 13/11/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC] Το Amazon αποκάλυψε ότι το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει στα PC στις 16 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 20 ευρώ.

Το publishing έχει αναλάβει η THQ Nordic σε συνεργασία με την Microsoft, η οποία υπέγραψε φέτος συμφωνία με την δεύτερη για να διανέμει τα games της στο Steam και σε retail εκδόσεις. Αυτό αφορά και το ReCore Definitive Edition.

Η έκδοση του Sunset Overdrive για PC θα περιλαμβάνει και τα DLC Mystery of Mooil Rig και Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Αναμένουμε την τελική επίσημη διαβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE 3: 16/11/18 - Επιβεβαιώθηκε και επίσημα] Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα μέσω του Larry Hryb ότι το Sunset Overdrive κυκλοφορεί από σήμερα στα PC.

Διαβάστε το review του Sunset Overdrive και συζητήστε στο σχετικό topic στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 02/11/2018 18:27
Μακάρι να βγει είναι πολύ καλό παιχνίδι. Όταν στο pc έχουν βγάλει Horizon, Motosport, GoW και άλλα δυνατά χαρτιά δεν θα αποτελεί έκπληξη το Overdrive
Notification