Paranoid: Από τους δημιουργούς του Agony

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Paranoid: Από τους δημιουργούς του Agony

Paranoid: Από τους δημιουργούς του Agony

H Μadmind αποκαλύπτει το νέο της survival horror.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης του Agony που κυκλοφόρησε αυτό το Μάιο, ανακοίνωσε ήδη το επόμενο project της με τίτλο Paranoid. Πρόκειται για ένα ακόμη survival horror που θα επιχειρήσει να διεισδύσει στην ψυχολογία σας με μια σκοτεινή ιστορία και το σκληρό gameplay του. Η Madmind έδωσε τα πρώτα τρέιλερ στα φώτα της δημοσιότητας, οπότε μπορείτε να κρίνετε και μόνοι σας.

Στο Paranoid θα ακολουθήσετε την ιστορία του Patrick Calman, ενός τριαντάρη που κουβαλάει το βαθύ τραύμα του βίαου θανάτου των γονιών του και της μυστηριώδους εξαφάνισης της αδερφής του. Καθώς παλέυει με τους δαιμονές του, ο Patrick οδηγείται σε μια ζωή απομόνωσης και πρακτικά μετατρέπει το σπίτι του στην προσωπική του φυλακή. Όμως, όταν ο πρωταγωνιστής λαμβάνει ένα υποτιθέμενo τηλεφώνημα από την αδερφή του, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή του και να έρθει αντιμέτωπος με φρικτές καταστάσεις, που ίσως τελικά τον οδηγήσουν στην παράνοια.

Κατά τα λεγόμενα της Madmind το Paranoid θα σας προσφέρει μια ανατριχιαστική survival horror εμπειρία, καθώς ο Patrick σχοινοβατεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και την παράνοια. Στο ατμοσφαιρικό σας ταξίδι στον κόσμο της ψύχωσης θα αντιμετωπίσετε τρομακτικούς εχθρούς που θα απειλήσουν την σωματική και ψυχική υγεία του πρωταγωνιστή, καθώς ξετυλίγετε μια πλοκή με τρία πιθανά τέλη, ανάλογα με της επιλογές σας στο gameplay. Όταν τελικά κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμο στο Steam.

Διαβάστε το review του Agony και συζητήστε για το νέο game της Madmind στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 07/11/2018 16:27
Αν είναι από την εταιρεία ανάπτυξης του Agony δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω...
#2 akiszax (Level 21) 07/11/2018 16:27
Αν είναι από την εταιρεία ανάπτυξης του Agony δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω...
Notification