Eight Days: Το PlayStation exclusive που ακυρώθηκε

Hot
Βασίλης Καψάλης
Eight Days: Το PlayStation exclusive που ακυρώθηκε

Eight Days: Το PlayStation exclusive που ακυρώθηκε

Τι πήγε στραβά;

 

Όταν ανακοινώθηκε επίσημα το PlayStation 3, έμελλε να αλλάξει την βιομηχανία του gaming μέσω των παιχνιδιών που θα κυκλοφορούσαν.

Τόσο με το hardware που το PS3 είχε τότε διαθέσιμο αλλά και με την δυνατότητα του online gaming, οι developers είχαν αρκετό υλικό για να αναπτύξουν νέους τίτλους. Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν και το Eight Days, ένα third-person action παιχνίδι από την Sony Interactive Entertainment’s London Studio. Το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει το κοινό με το πρώτο trailer. Περιγράφοντας πως δύο εγκληματίες θα κατάφερναν να ζήσουν στην Αμερική και με μία καλή δόση δράσης και όπλων το Eight Days ήταν ένα από τα αναμενόμενα PlayStation exclusive.

Το βάρος που έδωσε η Sony τότε σε παιχνίδια όπως το Uncharted και το κόστος ανάπτυξης για το Eight Days, ανάγκασαν την ίδια την εταιρεία να το αναβάλει.

Δυστυχώς είναι σχεδόν απίθανο να δούμε το Eight Days σε μελλοντική κυκλοφορία αφού η Sony φαίνεται να εγκατέλειψε το trademark του παιχνιδιού.

 

Διαβάστε για τα PS4 exclusives που δεν ανακοινώθηκαν από την Sony.

Συζητήστε σε αυτό το forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 12/12/2018 20:06
Θυμάμαι που είχαμε δει τα physics μιας έκρηξης μέσα απο το παιχνίδι και μας είχε πέσει το σαγόνι.Κρίμα που κατέληξε έτσι.
Notification