Kingdom Hearts 3: Διέρρευσαν αντίτυπα της τελικής έκδοσης

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Kingdom Hearts 3: Διέρρευσαν αντίτυπα της τελικής έκδοσης

Kingdom Hearts 3: Διέρρευσαν αντίτυπα της τελικής έκδοσης

Ενάμιση μήνα πριν την κυκλοφορία του.

Αντίτυπα του Kingdom Hearts 3 διέρρευσαν και πουλήθηκαν παράνομα, πάνω από ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Εικόνες και βίντεο που δείχνουν την εγκατάσταση του game, καθώς και gameplay που δεν έχει αποκαλυφθεί εμφανίστηκαν online. Οι διαρροές ακολούθησαν την αγγελία ενός χρήστη στο Facebook Marketplace, όπου πουλούσε αντίτυπα της ακυκλοφόρητης retail έκδοσης του game.

Σήμερα, ο director του Kingdom Hearts 3 Tetsuya Nomura αναφέρθηκε μέσω Twitter στην πρόσφατη διαρροή. Προσπαθώντας να καθησυχάσει τους φίλους της σειράς που θέλουν να αποφύγουν οπωσδήποτε τα spoilers, ο Nomura δήλωσε ότι ο επίλογος και το κρυφό cinematic, δηλαδή τα χειρότερα δυνατά spoilers, δεν βρίσκονται ακόμη στο game.

Σχετικά με τη διαχείριση του επεισοδίου από την εταιρεία, ο Nomura είπε πως: "Ολόκληρη η ομάδα εργάζεται από χθες το βράδυ στο να εξιχνιάσει τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση, αλλά πρώτα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μην μοιραστείτε με άλλους τα βίντεο αυτά." Ο δημιουργός της σειράς υπογράμμισε στη δήλωσή του την ευγνωμοσύνη της ομάδας για την προσπάθεια της κοινότητας να προειδοποιήσει τα μέλη της για να περιορίσει έστω τη ζημιά της διαρροής και να προστατέψει την εμπειρία όσων περιμένουν το Kingdom Hearts 3.

 Δείτε gameplay video του Kingdom Hearts 3 με το σύστημα μάχης και συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification