Ειδήσεις Action God of War: "Δεν βγάλαμε DLC επειδή ήταν υπερβολικά φιλόδοξο"

God of War: "Δεν βγάλαμε DLC επειδή ήταν υπερβολικά φιλόδοξο"

Thursday, 10 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/ba/46/god-of-war-dlc-18-1547116003.jpg
 

God of War: "Δεν βγάλαμε DLC επειδή ήταν υπερβολικά φιλόδοξο"

Ο Cory Barlog εξήγησε το σκεπτικό της Sony Santa Monica.

 

Ο director του God of War εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κυκλοφόρησε κάποιο DLC για το God of War.

Το God of War γνώρισε τεράστια επιτυχία φέτος, αφού αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα games ολόκληρης της γενιάς και βραβεύτηκε με τον τίτλο του Game of the Year στα The Game Awards. Όντας μία story-driven περιπέτεια με μεγάλο περιεχόμενο ήταν αρκετοί οι fans που ευελπιστούσαν πως θα υπάρξει και συνέχεια στο παιχνίδι, υπό την μορφή κάποιου DLC, ώστε να επεκταθεί η συγκλονιστική εμπειρία που πρόσφερε η Sony Santa Monica. Παρόλα αυτά η κυκλοφορία ενός DLC δεν βρίσκεται στα πλάνα της εταιρείας και ο Cory Barlog εξήγησε ακριβώς τους λόγους.

Ο director του παιχνιδιού βρέθηκε στο GameOverGreggy Show του καναλιού Kinda Funny και μίλησε για το God of War απαντώντας και στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν θα υπάρξει εν τέλει κάποιο DLC. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα DLC που μετανιώνω πολύ, γιατί θα ήθελα πολύ να το είχαμε κυκλοφορήσει, παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ φιλόδοξο. Θα κατέληγε να είναι κάτι ξεχωριστό. Ευτυχώς στο στούντιο μου εξήγησαν όλοι πως αυτό το project ήταν τρελό και αρκετά μεγάλο, επομένως το αποφύγαμε”.

Μάλιστα, ο Cory Barlog διευκρίνισε πως η διάρκεια αυτού του DLC θα ήταν ανάλογης του Uncharted: The Lost Legacy ή του The Last of Us: Left Behind, συνεπώς δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να το βγάλουν ως standalone expansion. Όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε πως αυτό που είχε στο μυαλό του ο Cory Barlog πιθανότατα θα αποτελέσει κομμάτι ενός sequel, αφού αν κρίνουμε από τα λεγόμενα όσων εργάστηκαν πάνω στο God of War, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, η περιπέτειες του Kratos δεν τελειώνουν εδώ.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 10/01/2019 13:09
Και όλοι μας ελπίζουμε να μην τελειώνουν εδώ! Αφού ο κράτος και ο γιος γυρίζουν σπίτι μετά απο καπoια χρονιά βρίσκουν έξω από την πόρτα τους τον thor. Πρέπει να βγάλουν dlc.
Notification