Easter egg με τον Green Goblin στο Marvel's Spider-Man

Hot
Easter egg με τον Green Goblin στο Marvel's Spider-Man

Easter egg με τον Green Goblin στο Marvel's Spider-Man

Εντοπίστηκε από fan του παιχνιδιού.

 

Fan του Spider-Man ανακάλυψε easter egg με τον Green Goblin στο PS4.

Πάντα είναι ευχάριστο να βλέπουμε easter eggs στα video games, ιδίως όταν είναι πολύ καλά κρυμμένα και ψαγμένα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε έναν χρήστη του Reddit, τον Tnv1994frm, ο οποίος κοινοποίησε μία φωτογραφία, σύμφωνα με την οποία εντόπισε ένα easter egg με τον Green Goblin στο Marvel’s Spider-Man. Επρόκειτο για το πέμπτο του playthrough στο Action-Adventure της Insomniac Games και κατά την επεξεργασία ενός εργαλείου της Osborn, βρήκε έναν σειριακό αριθμό, που σχετίζεται με έναν εκ των πιο αξιομνημόνευτων villains που αντιμετώπισε ποτέ ο άνθρωπος-αράχνη.

spider man easter egg
Ο κωδικός έχει καταγραφεί ως “GG14071964”, το οποίο αποτελεί reference στον Green Goblin και την εμφάνισή του στα κόμικς του The Amazin Spider-Man. Τα GG φυσικά αποτελούν τα αρχικά του Green Goblin, το 14 είναι ο αριθμός του τεύχους στο οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το 071964 αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του τεύχους, που πράγματι έγινε τον Ιούλιο του 1964. Πρόκειται για ένα πολύ καλά κρυμμένο easter egg, ωστόσο δεν είναι η μόνη αναφορά στον Green Goblin εντός του παιχνιδιού. Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι πιθανότατα θα έχουν παρατηρήσει κάτι ακόμα όσο έλεγχαν την Mary Jane (δεν θέλουμε να spoilάρουμε περισσότερα). Ευελπιστούμε πως θα δούμε τον Green Goblin στο sequel του παιχνιδιού που, εκτός απροόπτου, μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Διαβάστε το review του Marvel’s Spider-Man και όλων των DLC του και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification