Το Apex Legends δέχθηκε συγχαρητήρια από το Fortnite

Hot
Το Apex Legends δέχθηκε συγχαρητήρια από το Fortnite

Το Apex Legends δέχθηκε συγχαρητήρια από το Fortnite

Μέσω του αντιπροέδρου της Epic Games.

 Άξιο θαυμασμού είναι το σχόλιο του αντιπροέδρου της Epic Games Mark Rein, ο οποίος θέλοντας να απαντήσει σε tweet ενός χρήστη, συνεχάρη τον CEO της Respawn Entertainment για τη δουλειά που έκαναν για το Apex Legends.

 

Το παράδοξο της όλης ιστορίας ωστόσο είναι πως ο Mark Rein διέγραψε το tweet που βλέπετε παρακάτω:
Respawn DualShockers Reddit Twitter Fortnite EA Tweet LI 1 459x425Θέλοντας να απαντήσει ο CEO της Respawn Entertainment Vince Zampella, ευχαρίστησε τον Mark Rein μέσω σχετικού tweet που έκανε και μάλιστα του είπε πως θα τον κεράσει ποτό στην επόμενη συνάντησή τους:

Και ο Mark Rein ανταποκρίθηκε ανάλογα:

Ο Vince Zampella θέλοντας να επικυρώσει το εν λόγω γεγονός, το μοιράστηκε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του διότι είναι πάντα αξιοσημείωτο συμβάν να δέχεσαι συγχαρητήρια από τον ανταγωνιστή σου.

Deleted Tweet Fortnite Apex Legends Epic 437x425

Ωστόσο, υπάρχει μια θεωρία που θέλει την Epic Games να προσπαθεί να προκαλέσει ζημιά στις δημόσιες σχέσεις του Apex Legends μέσω όλης αυτής της ιστορίας, διότι τα νούμερα που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής προκαλούν ίλιγγο. Συγκεκριμένα, σημείωσε περισσότερους από 1 εκατομμύριο παίκτες στις 8 πρώτες ώρες λειτουργίας και μέσα σε 48 ώρες, ο αριθμός ανέβηκε πάνω από τα 2.5 εκατομμύρια και στο τέλος της πρώτης εβδομάδας είχαν ξεπεραστεί οι 10 εκατομμύρια παίκτες. Το Apex Legends προκαλεί πάταγο ακόμη και στο Twitch, με 433 χιλιάδες θεατές, ενώ το Fortnite είναι στην 3η θέση με 143 χιλιάδες θεατές.

Το Apex Legends κυκλοφορεί για τα PC, PS4 και Xbox One εντελώς δωρεάν ενώ το Fortnite κυκλοφορεί και για τα κινητά.

Διαβάστε για το Apex Legends και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε για το Fortnite και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification