Ειδήσεις Action Control: Περίοδος κυκλοφορίας

Control: Περίοδος κυκλοφορίας

Friday, 22 Mar 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/3e/c1/control-remedy-entertainment-66-1552331641.jpg
 

Control: Περίοδος κυκλοφορίας

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/3/19Η Remedy Entertainment, εταιρεία ανάπτυξης του Quantum Break και του Alan Wake, ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας του νέου Third-Person Shooter της με την ονομασία Control.

Το Control θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PC και κονσόλες.

Το παιχνίδι θα περιέχει ένα νέο σύστημα physics που εισάγει για πρώτη φορά η Remedy σε παιχνίδι της, στοιχεία τηλεκίνησης και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία ίσως να τα έχει "δανειστεί" από το...αδελφάκι του, το Quantum Break.

[UPDATE: 22/3/19 Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Control της Remedy Entertainment φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου σύμφωνα με το TrueAchievements, μετά από ανακάλυψη 2 νέων σελίδων για το παιχνίδι στο database του Microsoft Store. Φημολογείται επίσης πως η σελίδα της pre-order έκδοσης υπήρξε ενεργή για ένα μικρό διάστημα. Σύμφωνα με το leak τα pre-orders θα ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα.

Η Remedy Entertainment επιβεβαίωσε στο Shacknews πως όντως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου και μάλιστα σε όλες τις πλατφόρμες την ίδια μέρα. Ανακοινώθηκε επίσης πως η PC έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Epic Games Store για ένα χρόνο.

Το Control θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Control και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification