Anthem: Παραδοχή της BioWare, αποχή από τους παίκτες

Hot
Anthem: Παραδοχή της BioWare, αποχή από τους παίκτες

Anthem: Παραδοχή της BioWare, αποχή από τους παίκτες

"Ήταν όντως απογοητευτικό launch". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/3/19] Οι παίκτες του Anthem δηλώνουν πως θα σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, θέλοντας έτσι να δείξουν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις αλλαγές στα loot drops και απαιτούν από την BioWare να κάνει διορθώσει άμεσα τα λάθη της.

Προχθές, κυκλοφόρησε ένα patch το οποίο θέλησε να τροποποιήσει τα loot που βρίσκουν οι higher-level παίκτες και αφαιρέθηκαν οι 2 κατώτεροι τύποι loot που βρίσκουν οι παίκτες άνω του level 30. Ενώ η BioWare θέλησε με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσει το loot που θα βρίσκουν οι παίκτες στη συνέχεια του παιχνιδιού, αυτή η αλλαγή οδήγησε τους παίκτες να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αρχικά επίπεδα του παιχνιδιού.

Μες στο σαββατοκύριακο οι διαμαρτυρίες έγιναν πιο έντονες με πρώτο έναν χρήστη με όνομα “Afinda” να καλεί μέσω Reddit τους υπόλοιπους παίκτες να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι, μη παίζοντάς το για μια εβδομάδα. Η συγκεκριμένη απαίτηση βρήκε ανταπόκριση, μιας που πάνω από 10.000 άτομα έδωσαν upvote στο thread του Afinda στο Reddit.

Επίσης, αρκετοί έχουν δηλώσει πως σκέφτονται να σταματήσουν να παίζουν το Anthem εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στην αντίπερα όχθη αρκετοί εμπιστεύονται την BioWare και περιμένουν την καλή εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τέλος, θέλοντας να πάρει θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, ο Chad Robertson, επικεφαλής των υπηρεσιών της BioWare δημοσίευσε ένα tweet και αναγνώρισε την συμμετοχή της κοινότητας, που με τα είτε θετικά, είτε αρνητικά σχόλια, βοηθάει την BioWare να καταλάβει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

[UPDATE: 18/3/19 - Αυξάνεται το drop rate] Η BioWare αύξησε το drop rate όπως της ζήτησαν οι κάτοχοι του Anthem.

Με το νέο update, το οποίο θα πρέπει να κατεβάσετε πριν παίξετε το παιχνίδι, πλέον έχετε καλύτερο loot στα ανώτερα επίπεδα δυσκολίας, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στους δυσκολότερους εχθρούς σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας. Το loot αφορά εξοπλισμό Masterwork & Legendary στους ιο δύσκολους εχθρούς.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι gamers μπορούν πλέον να σταματήσουν την "απεργία" τους και να επιστρέψουν στο Anthem...αν δεν έχουν βρει ήδη κάτι καλύτερο

[UPDATE 2: 19/3/19 - BioWare: "Απογοητευτικό το launch"] Η BioWare, μέσω του Casey Hudson, General Manager της, δήλωσε ότι: "Όταν λανσάραμε το παιχνίδι που πολλοί από εσάς μας λένετε ότι κατά βάθος είναι διασκεδαστικό, είχαμε μια σειρά από θέματα τα οποία είδαμε όταν το παιχνίδι λανσαρίστηκε και το έπαιξαν εκατομμύρια παίκτες".

Ο Hudson κατέληξε: "Απογοητευτήκαμε πολύ, όπως και πολλοί από εσάς".

Διαβάστε για το review του Anthem και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID και την πλατφόρμα σας σε αυτό το forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 20/03/2019 22:22
Τελικά βιαστικά να το λανσάρουν το game. Πράγμα που δεν τους βγηκε σε κάλο.