Ειδήσεις Action Speedrunner τερματίζει σε λιγότερο από μία ώρα το Sekiro: Shadows Die Twice

Speedrunner τερματίζει σε λιγότερο από μία ώρα το Sekiro: Shadows Die Twice

Wednesday, 03 Apr 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (2 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/8c/3f/CF83CEB5CEBA-17-1553775599.jpg
 

Speedrunner τερματίζει σε λιγότερο από μία ώρα το Sekiro: Shadows Die Twice

Νέο ρεκόρ από τον LostFeather.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/4/19] Το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφόρησε πρόσφατα και κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ακόμα τις πρώτες πίστες. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που τερμάτισαν το παιχνίδι με ιδιαίτερο τρόπο. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο speedrunner-streamer danflesh111 ο οποίος κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι σε λιγότερο από μία ώρα.

Κάνοντας ακριβώς χρόνο 50 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα, ο danfless111 σημειώνει ρεκόρ δεδομένου το πόσο πρόσφατη κυκλοφορία είναι τo Sekiro. Φυσικά είναι γνωστό πως τα speedruns δεν αποτελούν ολοκληρωμένο τρόπο για να παίξει κανείς το παιχίδι αλλά σίγουρα εντυπωσιάζουν.

[UPDATE: 3/4/19 - Νέο ρεκόρ από τον LostFeather]  Το νέο ρεκόρ της εβδομάδας για το speedrun του Sekiro: Shadows Die Twice είναι στα 40 λεπτά και επειδή το παιχνίδι είναι σε πρώιμη έκδοση ακόμα, πιθανότατα να μειωθεί και άλλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο speedrunner Danflesh έριξε το χρόνο στα 50 λεπτά ενώ αυτή την εβδομάδα ο LostFeather κατάφερε να το τερματίσει σε 40 λεπτά. Οι δύο χρήστες κατάφεραν να προσπεράσουν πολλά bossfights και ουσιαστικά να τρέξουν το παιχνίδι μέχρι και την τελική μάχη. Η χρήση κάποιον εύκολων glitches τους έδωσε την δυνατότητα να προσπεράσουν κάποια δύσκολα κομμάτια του παιχνιδιού και να επιλέξουν έναν από τα τρία διαφορετικά endings. Προσοχή, το βίντεο περιέχει spoiler για το παιχνίδι.

 

Διαβάστε το review του Sekiro: Shadows Die Twice και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 28/03/2019 14:23
Τι λες τώρα? Εγώ μετά από μια ώρα μόλις είχα βγάλει το 2ο μίνι-boss!!!
#2 loup-garou (Level 11) 28/03/2019 22:39
Μην χαίρεστε πολύ
Ολοι οι Speedrunners εχουνε 10 Boss και αυτός εχει 7
Τσαμπα μαγκας ;)
Notification