Ο voice actor του Nathan Drake έπαιξε για πρώτη φορά Uncharted

Hot
Ο voice actor του Nathan Drake έπαιξε για πρώτη φορά Uncharted

Ο voice actor του Nathan Drake έπαιξε για πρώτη φορά Uncharted

Μαζί με τον Troy Baker στο YouTube κανάλι τους.

 

Ο Nolan North έπαιξε για πρώτη φορά Uncharted μαζί με τον Troy Baker, παρότι χαρίζει την φωνή του στον Nathan Drake για πάνω από 12 χρόνια.

Οι δύο δημοφιλής voice actors έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό το δικό τους κανάλι στο YouTube με όνομα Retro Replay, όπου δοκιμάζουν διάφορα κλασικά games. Η έντονη φιλιά των δύο ξεκίνησε στα γυρίσματα του Uncharted 4: A Thief’s End όπου ο Troy Baker έπαιξε τον Sam Drake, για πρώτη φορά στο franchise. Ο Nathan Drake από την άλλη, είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο έχει γίνει γνωστός ο Nolan North στην gaming βιομηχανία, παρά το γεγονός το ότι έχει δώσει την φωνή του σε πάρα πολλούς χαρακτήρες μέχρι σήμερα. Ύστερα από τόσα χρόνια, αποφάσισε να παίξει για πρώτη φορά τον…εαυτό του και έτσι σε ένα πρόσφατο βίντεο για λογαριασμό του Retro Replay έπαιξαν το Uncharted: Drake’s Fortune.

Ο Nolan North δεν δηλώνει ιδιαίτερα επιδέξιος gamer, για αυτό και δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να παίξει τα games στα οποία συμμετέχει. Ο κολλητός του όμως, Troy Baker, τον πίεσε και απ’ ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν walkthroughs για όλα τα Uncharted games σε βάθος χρόνου. Στην διάρκεια του βίντεο θα δείτε πως πράγματι ο Nolan North έχει το στυλ του casual gamer, ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε έναν τόσο ικανό voice actor να βλέπει για πρώτη φορά ολόκληρο το παιχνίδι από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, αφού παραδέχτηκε πως πολλά από τα πλάνα δεν τα έχει δει ποτέ.

Διαβάστε το review του Uncharted 4: A Thief’s End και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 07/05/2019 01:33
Δύο από τους κορυφαίους voice actors τα τελευταία χρόνια στη gaming βιομηχανία.
Notification