Ειδήσεις Action Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του The Last of Us Part II

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του The Last of Us Part II

Thursday, 16 May 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/1a/71/the-last-of-us-troy-baker-ashley-johnson-20-1555765668.jpg
 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του The Last of Us Part II

Ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του.[UPDATE]

 [Αρχική Δημοσίευση: 20/4/19] Τα γυρίσματα του The Last of Us Part II φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.


Το πολυαναμενόμενο sequel αποτελεί διακαή πόθο σχεδόν όλων των κατόχων του PS4. Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, ωστόσο υπάρχει πρόοδος αν κρίνουμε από τα posts των δημιουργών στο Twitter. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως απομένουν πολύ λίγα στάδια προτού ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρώτο post του director Neil Druckmann δείχνει πως έφτασαν στο τέλος της ιστορίας του παιχνιδιού, αφού παρουσίασε την τελευταία σελίδα του script που αναγράφει “The End”.

 


Εχθές είχαμε μία ακόμα δημοσίευση από τον ίδιο, αλλά και την Ashley Johnson (voice actor της Ellie) όπου αναφέρουν πως ολοκληρώθηκε το motion capturing για τους Joel και Ellie που, αν μη τι άλλο, είναι πρωταγωνιστές, άρα δεν θα υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να γυριστούν.

 


Το τελευταίο post έγινε από την Halley Gross, συγγραφέα του παιχνιδιού μαζί με τον Neil Druckmann, που ξεκαθαρίζει πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των cinematics, δηλώνοντας ανοιχτά την χαρά τους για την τεράστια πρόοδό τους.

 


Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να πιστεύουμε πως το The Last of Us Part II δεν είναι τόσο μακριά. Αν δεν το δούμε φέτος, πλέον είναι βέβαιο ότι θα το δούμε το αργότερο μέσα στο 2020, εκτός απροόπτου. Εφόσον δεν θα δούμε την Sony στην E3, πιθανότατα θα χρειαστεί να διεξαχθεί ακόμα ένα State of Play stream για να μάθουμε νεότερα.

[UPDATE: 16/5/19] Από ότι φαίνεται, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του The Last of Us 2. Μετά την είδηση για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του The Last of Us 2, βλέπουμε και ένα Tweet του Anthony Newman, co-director του πολυαναμενόμενου τίτλου, στο οποίο ζητάει εργατικό δυναμικό. Συγκεκριμένα ο Newman αναφέρει πως είναι η ώρα να ολοκληρωθεί το development του πολυαναμενόμενου τίτλου και υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας σε αρκετούς τομείς. Δείτε το εδώ και ποιος ξέρει, μπορεί να βοηθήσετε και εσείς στο development αν είστε αρκετά qualified.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 21/04/2019 01:39
Έτσι ακριβώς "Ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του" και το περιμένουμε με ανυπομονησία.
Notification