Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay videos

Hot
Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay videos

Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay videos

Νέο official gameplay demo. [UPDATE]

Η EA ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αποκαλύψει το πρώτο gameplay του Star Wars Jedi: Fallen Order. Αν και δεν εκπλήσσει κανένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του gameplay τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της EA Play 2019.

Φέτος, η EA δε θα διοργανώσει press conference στην E3 2019. Αντ’αυτού, η ετήσια εκδήλωση EA Play θα διαιρεθεί σε πολλαπλά livestreams, τα οποία θα μεταδοθούν μια εβδομάδα πριν την E3. Η πρώτη μέρα της EA Play θα είναι Παρασκευή 7 Ιουλίου, η εκδήλωση θα λάβει μέρος στην περιοχή του Hollywood Palladium, και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και να παίξουν παιχνίδια πριν κυκλοφορήσουν. Αν το Star Wars Jedi: Fallen Order θα είναι ένα από αυτά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Πέρσι, η EA χρησιμοποίησε την EA Play για να δείξει gameplay του Anthem, το φιλόδοξο λίγο προβληματικό Loot-Shooter της BioWare, καθώς και λεπτομέρειες για τα μελλοντικά σχέδια του Battlefield V, και ανακοίνωσε αρκετά καινούργιους EA Original τίτλους, όπως το Sea of Solitude. Μερικά από τα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν στην EA Play, όπως το Sea of Solitude, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να ακούσουμε νέες πληροφορίες ή να δούμε κάποια καινούργια trailers για αυτούς τους τίτλους στην φετινή EA Play.

star wars jedi fallen order trailer cover.jpg.adapt.crop16x9.1920w

Το Star Wars Jedi: Fallen Order είχε αποκαλυφθεί στην E3 2018, με τις κύριες πληροφορίες και το story trailer να έχουν δημοσιευθεί κατά τη διάρκεια του φετινού Star Wars Celebration. Ένας από τους έξι συγγραφείς του Star Wars Jedi: Fallen Order, ο Chris Avellone, ανέφερε ότι η ιστορία είναι πολύ σημαντική για την εταιρία ανάπτυξης Respawn. "Πιστεύω ότι κάνουν ήδη καλή δουλειά με την εισαγωγή ποικίλων αφηγηματικών επιπέδων στα υπάρχοντα παιχνίδια τους, όμως πιστεύουν ότι η ιστορία είναι ένα σημαντικό μέρος του τι αντιλαμβάνονται ως ένα Star Wars παιχνίδι“, συνεχίζοντας είπε, “Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μου αρέσει η Respawn, διότι όταν αντιμετωπίζουν κάτι με αυτή τη λογική, καταλαβαίνουν ποια είναι τα σημαντικά σημεία”.

Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC, το Star Wars Jedi: Fallen Order λαμβάνει μέρος ακριβώς μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith. Το παιχνίδι σας βάζει στον ρόλο του Cal Kestis, ενός Jedi padawan, ο οποίος ξέφυγε από το Order 66 και τώρα ζει κρυμμένος από την Galactic Empire. Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυμμένος, και τελικά η Empire στέλνει έναν ανακριτή κυνηγό-Jedi, την Second Sister, και τους Purge Troopers να τον κυνηγήσουν.

[UPDATE: 9/6/19 - 14 λεπτά gameplay από την E3] Η Electronic Arts παρουσίασε 14 λεπτά gameplay από το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Το επερχόμενο Action-Adventure της EA δείχνει μια AAA παραγωγή, με αρκετά λεπτομερή γραφικά -περισσότερο στο σχεδιασμό χαρακτήρων- και στοιχεία RPG, καθώς θα συλλέγετε skill points καθώς σκοτώνετε εχθρούς. Ξεχωρίζουν επίσης τα cutscenes με τις συνομιλίες των πρωταγωνιστών, η αξιοποίηση των βοηθών ρομπότ και η χρήση των lightsabers στη μάχη, όπου πραγματοποιείτε αλληλουχίες χτυπημάτων.

 

Η Electronic Arts ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα έχετε το δικό σας αεροσκάφος που θα μεταφέρει φορτίο. Θα ονομάζεται Stinger Mantis και θα διαθέτει έναν διαδραστικό γαλαξιακό χάρτη, δωμάτια στα οποία θα ζει το πλήρωμά σας και σαλόνι. Επίσης, θα υπάρχουν διάφορες...δραστηριότητες εντός του αεροσκάφους.

Όλα τα ταξίδια στο παιχνίδι θα γίνονται real-time χωρίς ενδιάμεσο loading. Παράλληλα, θα μπορείτε να κάνετε customize το εξωτερικό μέρος του αεροσκάφους σας. Κάθε πλανήτης θα έχει περιοχή προσεδάφισης, στην οποία θα μπορείτε να ξεκουραστείτε, να σώσετε την πρόοδό σας, να ξοδέψετε τα skill points που θα κερδίσετε μέσα στη μάχη και να συνομιλήσετε με NPCs. Θα μπορέσετε επίσης να μάθετε πολλά για τον χαρακτήρα σας, τους πλανήτες και την ιστορία του παιχνιδιού.

 

[UPDATE: 26/6/19 – Νέο official gameplay demo] Η EA κυκλοφόρησε στο YouTube κανάλι της ένα βίντεο διάρκειας 25 λεπτών με gameplay από την E3. Σε αυτό μπορείτε να δείτε μερικούς από τους μηχανισμούς του Star Wars Jedi: Fallen Order, που περιλαμβάνουν κατάλληλη χρήση του περιβάλλοντος για τη μετακίνησή σας, μάχες με τα lightsabers και χρήση της Δύναμης/Force για την καταπολέμηση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

 

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews των Star Wars Battlefront II και Titanfall 2. Συζητήστε για τον νέο Star Wars τίτλο της Respawn στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification