Ειδήσεις RPG Gods & Monsters

Gods & Monsters

Sunday, 14 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4b/fe/36/gods-and-monsters-73-1560201748.jpg
 

Gods & Monsters

Θα αποτελέσει open world RPG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/19] H Ubisoft Quebec, δημιουργός του Assassin's Creed Odyssey, θα αναπτύξει το Gods & Monsters, ένα νέο Action-Adventure εμπνευσμένο από την μυθολογία, το οποίο ανακοινώθηκε στην  E3 2019.

Όπως θα δείτε, τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα, συνεπώς διαφοροποιούνται από τα ρεαλιστικά της σειράς Assassin's Creed. Δείτε το σύντομο τρέιλερ:

 

[UPDATE: 14/7/19 - Open World RPG] Η Ubisoft δήλωσε μέσω του blog της οτι το Gods & Monsters θα είναι open world RPG με stamina και resource management.

Ο Creative Director του παιχνιδιού, Jonathan Dumont και ο επικεφαλής παραγωγής, Marc-Alexis Côté, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι με λεπτομέρεια. Σύμφωνα με το σενάριο, ο αφηγητής (Homer) θα αφηγείται την ιστορία στα εγγόνια του, τα οποία θα τον διακόπτουν και θα ρωτούν διάφορα. Η Νορβηγική Μυθολογία θα παρουσιαστεί με αρκετές δόσεις χιούμορ. Επίσης, οι developers της Ubisoft ένιωθαν ότι στο Assasin's Creed Odyssey είχαν περιορισμούς ως προς την ιστορική περίοδο. Εδώ θα αφιερωθούν σε 100% μυθολογία, άρα θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών.

Ο πρωταγωνιστής με το όνομα Fenyx θα έχει πλήρεις δυνατότητες customization στην εμφάνιση, το armor και τα στατιστικά του. Η μάχη θα βασίζεται στα abilities. Αν πολεμάτε για παράδειγμα με έναν κύκλωμα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε double jump για να φτάσετε στο κεφάλι του και να τον χτυπήσετε στο μάτι για να τον τυφλώσετε, ώστε μετά να τον χτυπήσετε στο έδαφος. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι θα έχει resource και stamina management.

 

Το Gods & Monsters θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One. Παρότι κάποιοι περίμεναν ένα Assassin's Creed στην εποχή των Βίκινγκς, απ' ότι φαίνεται αυτός είναι ο τίτλος που η Ubisoft είχε στα σκαριά.

Συζητήστε περισσότερα για το Gods & Monsters στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 27) 11/06/2019 01:08
Zelda θυμίζουν τα γραφικά αλλά δεν μου αρέσει γιατί σχετίζεται με την αρχαιοελληνική ιστορία-μυθολογ ία.Προτιμώ τον Μεσαίωνα.
#2 Smoses (Level 21) 12/06/2019 16:06
Ο Ιάσονας και οι θεοί του Ολύμπου ! Χτύπησε ευαίσθητο σημείο το trailer, μακάρι να μοιάζει με το αντίστοιχο παιδικό.
Notification