Ειδήσεις Action Astral Chain

Astral Chain

Monday, 29 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1a/79/96/astral-chain-19-1560364092.jpg
 

Astral Chain

Νέο τρέιλερ του Astral Chain γεμάτο δράση. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση] Η εταιρεία ανάπτυξης Platinum Games, που μας έχει χαρίσει την σειρά Bayonetta, παρουσίασε στην E3 2019 το Astral Chain, ένα Action game, στο οποίο μία όμορφη ηρωίδα θα μάχεστε παρέα με τους Legions ενάντια στις ορδές των εχθρικών Chimera, με στόχο να σώσει την ανθρωπότητα. Το σενάριο και το σκηνικό είναι Fantasy sci-fi.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Astral Chain θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

[UPDATE: 29/7/19 - Νέο τρέιλερ γεμάτο δράση και πολλές μάχες] Το νέο τρέιλερ του επερχομένου Astral Chain αποτελεί ένα βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών που μας παρουσιάζει το μοναδικό combat system του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε ότι το Astral Chain αποτελεί την τελευταία δημιουργία της Platinum Games, ακλουθώντας τα χνάρια του Bayonetta and Nier: Automata. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στο επερχόμενο Astral Chain από τους προηγούμενους τίτλους της εταιρίας αναπτυξης, τα οποία αναδεικνύονται και στο παρακάτω τρέιλερ:

Χρησιμοποιώντας το Legion ώστε να αποσπάσετε τον εχθρό μπορείτε να κάνετε heal στον χαρακτήρα σας, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε και μια αλυσίδα για πολλές λειτουργιές στο παιχνίδι. Υπάρχει και σύστημα συνδυασμένων επιθέσεων όπως και στο Bayonetta, εκτός από γεγονος ότι αντί για slow down time, οι χαρακτήρες έχουν την ικανότητα να εκτοξεύουν επιθέσεις μεγάλου μεγέθους στιγμιαία. Ο χρόνος για τον οποιο το Legion σας μπορεί να μάχεται , είναι περιορισμένος, πράγμα που σας αναγκάζει να διαχειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο χρήσης του. Επιπλέον θα υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι Legion που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Το Astral Chain κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 31 Αυγούστου.

Διαβάστε τα reviews της σειράς Bayonetta και συζητήστε για το Astral Chain στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification