Το MediEvil Remake θα περιλαμβάνει ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους

Hot
Το MediEvil Remake θα περιλαμβάνει ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους

Το MediEvil Remake θα περιλαμβάνει ελληνική μεταγλώττιση και υπότιτλους

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Sony.

Η Sony Hellas αποκάλυψε πως το remake του MediEvil για το PS4 θα κυκλοφορήσει πλήρως εξελληνισμένο.

Το φθινόπωρο θα φέρει έναν από τους πιο θρυλικούς τίτλους του PS1 στη νεότερη κονσόλα της Sony, αφού η εξ ολοκλήρου νέα έκδοση του MediEvil έχει αποκτήσει και ημερομηνία κυκλοφορίας. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, μέχρι πρότινός, ήταν πως η το MediEvil Remake θα περιλαμβάνει την ελληνική γλώσσα ως επιλογή, κάτι που ισχύει και για την μεταγλώττιση του παιχνιδιού και φυσικά για το μενού και τους υπότιτλους. Έτσι η περιπέτεια του Sir Daniel Fortesque θα έχει άρωμα Ελλάδας και θα είναι πιο προσιτό και σε άτομα μικρότερης ηλικίας στην χώρα μας.

Πρόκειται για έναν ακόμη τίτλο που θα υποστηρίζει ελληνικά, αφού οι μεγαλύτεροι αποκλειστικοί τίτλοι της Sony, όπως τα God of War, Uncharted, Days Gone και Marvel’s Spider-Man, με το πρώτο να έχει επίσης ελληνική μεταγλώττιση. Για όσους δεν γνωρίζουν με τα έχει να κάνει το MediEvil, μιλάμε για ξιφομαχίες, επικίνδυνες σπαζοκεφαλιές και μαγευτικά περιβάλλοντα, επανέρχονται στη ζωή σε αυτό το πλήρες remake της πρωτότυπης περιπέτειας δράσης του PlayStation. Όταν ορδές δαιμόνων, υποκινούμενες από τον σατανικό μάγο Zarok, απειλούν το βασίλειο του Gallowmere, ο αδέξιος ιππότης Sir Daniel Fortesque, είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Έπειτα από τον τραγελαφικό θάνατό του, έρχεται πάλι στη ζωή για να εκπληρώσει το σκοπό του και να σώσει το βασίλειο. Mε βελτιωμένο σύστημα κάμερας, αναβαθμισμένα γραφικά και μεγάλη ποικιλία όπλων, όπως μαγικών σπαθιών και γιγάντιων σφυριών, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε σατανικό πλάσμα.  

Το remake του MediEvil θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 στις 25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το MediEvil Remake και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 22/06/2019 20:57
To περιμένουμε πως και πως, να μας θυμίσει γλύκες αναμνήσεις.
#2 Nemesis11 (Level 9) 24/06/2019 06:42
Day one για μένα........... ............... .....! 8)
Notification