Watch Dogs Legion: Χρήση μετατροπής φωνής στους χαρακτήρες

Hot
Watch Dogs Legion: Χρήση μετατροπής φωνής στους χαρακτήρες

Watch Dogs Legion: Χρήση μετατροπής φωνής στους χαρακτήρες

Αυξάνεται η ποικιλία στις φωνές.

Η νέα προσθήκη της σειράς Watch Dogs που θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο, υπόσχεται ποικιλία στους διαλόγους και τους χαρακτήρες, τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς τη φωνή τους. Στόχος των developers είναι να μην πετυχαίνετε NPCs που είναι ίδιοι μεταξύ τους ώστε να μην βαρεθείτε.

Επιπλέον, στο Action game της Ubisoft θα μπορείτε να κάνετε recruit τον οποιοδήποτε, οπότε είναι αναγκαίο να υπάρχει μια ποικιλία μέσα στον κόσμο του. Έτσι, κατά την ανάπτυξη οι developers θα επεξεργάζονται τις φωνές των ηθοποιών για να μην μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και να δίνεται η αίσθηση ότι είναι διαφορετικές οι φωνές από πολλά άτομα. Όπως δήλωσε ο creative director Clint Hocking, θα υπάρχουν 20 versions του script του Watch Dogs: Legion καθώς και διαφορετικοί χαρακτήρες, personas, φωνές και acting.

Ταυτόχρονα, έχει δοθεί σημασία στη δημιουργία των προσώπων, ώστε να εξασφαλιστεί η ποικιλία. Χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της φωτογραμμετρίας (photogrammetry) με τον συνδυασμό χιλιάδων προσώπων και την δημιουργία πολλών περισσότερων.

Διαβάστε περισσότερα για το Watch Dogs: Legion και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.