Ειδήσεις Action Gears 5: Οι χαρακτήρες θα ξεκλειδώνονται ή θα αγοράζονται με μικροσυναλλαγές

Gears 5: Οι χαρακτήρες θα ξεκλειδώνονται ή θα αγοράζονται με μικροσυναλλαγές

Sunday, 21 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/38/12/74/gears-5-microtransactions-11-1563739446.jpg
 

Gears 5: Οι χαρακτήρες θα ξεκλειδώνονται ή θα αγοράζονται με μικροσυναλλαγές

Θα υπάρχουν και αντικείμενα που θα αγοράζονται και δεν θα κερδίζονται.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης The Coalition σκοπεύει να αναβαθμίσει το competitive multiplayer του Gears 5 Arcade Mode. Θα προσφέρει κατά βάση ένα Normal Deathmatch mode σε συνδυασμό με Hero Shooter. Κοινώς, θα ξεκινάτε με κάποιους heroes και στην πορεία παίζοντας θα ξεκλειδώνετε νέους.

Παίζοντας θα αποκτάτε το λεγόμενο "Iron" currency. Ωστόσο, θα σας δίνεται η ευκαιρία να πληρώσετε το currency αυτό με πραγματικά χρήματα και έτσι να ξεκλειδώσετε τους χαρακτήρες που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να παίξετε.

Ωστόσο, ο Ryan Cleven, Design Director του παιχνιδιού, δήλωσε οτι τα αντικείμενα που κερδίζετε δεν θα είναι διαθέσιμα για αγορά και τα αντικείμενα που αγοράζετε δεν θα ξεκλειδώνονται παίζοντας. Οπότε πέρα από τους Heroes, θα υπάρχουν κάποια αντικείμενα τα οποία θα εμπίπτουν στον ένα ή στον άλλο κανόνα. Υποθέτουμε ότι τα αντικείμενα που αγοράζετε δεν θα επηρεάζουν το gameplay (σ.σ. θα είναι για παράδειγμα skins), κάτι που θεωρείται και το πιο τίμιο.

Διαβάστε περισσότερα για τα Gears 5. Συζητήστε για το Gears of War 5 στο παρακάτω forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification