Ειδήσεις Action Metal Gear Solid 5: Mod δίνει στον Snake για όπλο μια μπανάνα

Metal Gear Solid 5: Mod δίνει στον Snake για όπλο μια μπανάνα

Monday, 05 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/bf/b0/metal-gear-solid-banana-mod-29-1565028271.jpg
 

Metal Gear Solid 5: Mod δίνει στον Snake για όπλο μια μπανάνα

Το απόλυτο εργαλείο εκφοβισμού.

 

Στο Metal Gear Solid 5 υπάρχει ένα mod το οποίο δίνει στον Venom Snake για όπλο μία...μπανάνα.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Banana mod.

Δυστυχώς μια μπανάνα δεν εκτοξεύει σφαίρες, ωστόσο και μόνο που την κρατάει ο Snake το όλο σκηνικό έχει τον χαβαλέ του. Συνοδεύεται κι από ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, ένα τζάκετ, ενώ η όψη της μπερδεύει τους στρατιώτες και τους εκφοβίζει καθώς θα πιστεύουν ότι κρατάτε όπλο. Προσθέτοντας την μπανάνα στο loadout σας, ουσιαστικά αντικαθιστάτε το νεροπίστολο.

metal gear solid banana mod 2

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Metal Gear Solid.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα όσον αφορά την ομάδα των Snake, πριν από μερικές ώρες υπήρξαν φήμες ότι ο Solid Snake θα ενταχθεί στο ρόστερ του Tekken 7, οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν.

Δείτε επίσης το review του Metal Gear Solid 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification