Ειδήσεις Action Αντιδράσεις στο Fortnite για τα mechs

Αντιδράσεις στο Fortnite για τα mechs

Friday, 16 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/ba/93/fortnite-mechs-78-1565175137.jpg
 

Αντιδράσεις στο Fortnite για τα mechs

Η Epic Games τάσσεται υπέρ των mechs. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/8/19] Με το νέο update του Fortnite τα Mechs είναι πολύ OP, τόσο ώστε η κίνηση αυτή της Epic Games αναγκάζει χιλιάδες χρήστες να κάνουν απεγκατάσταση το Fortnite, όπως δηλώνουν στα social media.

Το παρακάτω Reddit post με βίντεο που παροτρύνει τους χρήστες να κάνουν Uninstall έχει τεράστια υποστήριξη στα σχόλια με upvotes χιλιάδων χρηστών υπέρ της απεγκατάστασης του παιχνιδιού έως ότου η Epic Games διορθώσει τα κακώς κείμενα της Season 10.

See you guys in season 11! from r/FortniteCompetitive

Στο YouTube μπορείτε να δείτε ότι τα mechs είναι OP, αφού όποιος ελέγχει mech μπορεί να είναι αργός αλλά έχει τρελό armor και εκτοξεύει rocket launchers στους αντιπάλους του που τους κάνουν κόσκινο.

Διαβάστε αναλυτικά για τα mechs και τι άλλο υπάρχει στη Season 10 του Fortnite.

 

[UPDATE: 13/8/19 - Πέφτει το spawn rate στα τουρνουά] Μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις των παικτών Fortnite σχετικά με τα Brute Mechs, η Epic Games αποφάσισε να ρίξει το spawn rate τους στα τουρνουά, όπως ανακοίνωσε στο Reddit. Άρα όσοι παίζουν σε Tournament ή Arena θα τα βλέπουν λιγότερο συχνά. Οι υπόλοιποι θα τα βλέπουν με τον ίδιο ρυθμό.

Τα πανίσχυρα mechs που κάνουν OP όποιον τυχερό αποκτήσει ένα στην κατοχή του, κάνουν τεράστιο damage και έχουν υψηλό health. Στην αρχή κάθε ματς έχετε μία 21,5% πιθανότητα να γίνουν spawn 1-3 mechs. Προηγουμένως, στα παραπάνω modes, οι πιθανότητες ήταν 2-4 mechs, με 44% πιθανότητα για ένα mech στο storm 1 και 40% πιθανότητα για 1-2 mechs στα storms 2 και 3. Τέλος, στο storm 4 υπάρχει 10% πιθανότητα για ένα mech και στο τελευταίο storm 3% για ένα mech, κάτι που ωστόσο μπορεί να κρίνει ένα ολόκληρο παιχνίδι για όποιον είναι πραγματικά τυχερός.

Η Epic Games θα επαναπροσδιορίσει την στρατηγική της για την Season 11 για να δει αν θα κρατήσει τα mechs, ανάλογα πάντα με τις αντιδράσεις των παικτών.

[UPDATE 2: 16/8/19 - Η Epic τάσσεται υπέρ των mechs] Παρά τα παράπονα που ακούγονται για τα mechs, η Epic Games δεν σκοπεύει να τα αφαιρέσει.

Σε μια ανάρτηση στο blog του Fortnite, η εταιρεία εξηγεί ότι "ο σκοπός του Fortnite είναι το να έχουν όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως επιπέδου ικανότητας μια διασκεδαστική εμπειρία και να μπορεί οποιοσδήποτε να νικήσει. Για παράδειγμα, να έχουν όλοι μια πιθανότητα για ένα πρώτο elimination ή Victory Royale και το αίσθημα ικανοποίησης που τα συνοδεύει. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν ποτέ αυτή την ευκαιρία". Στη συνέχεια η δημοσίευση αναφέρει ότι "ένα άλλο κομμάτι του σκοπού του Fortnite είναι να παρέχει θέαμα και ψυχαγωγία και τα mechs προστέθηκαν με αυτό κατά νου. Από τότε, παρατηρούμε ότι παίκτες που προηγουμένως δυσκολεύονταν, να καταφέρνουν να κάνουν eliminations, ενώ ο αριθμός eliminations από τους πιο έμπειρους παίκτες παρέμεινε σταθερός."

Κατά μέσο όρο, σε όλα τα modes, γίνονται λιγότερα από επτά eliminations από mechs ανά match, ένα νούμερο το οποίο τελικά δεν φαίνεται να είναι τόσο σημαντικό όσο το παρουσιάζουν τα παράπονα.

fortnite mechs 1

 

fortnite mechs 2
 
Διαβάστε το review του Fortnite Fortnite και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.
 
Ελάτε να παίξουμε Fortnite. Ανταλλάξτε IDs με άλλους αναγνώστες στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification