Ειδήσεις Action Developers των Anthem και Dragon Age φεύγουν από την Bioware

Developers των Anthem και Dragon Age φεύγουν από την Bioware

Saturday, 02 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f3/35/56/bioware-austin-47-1572690750.jpg
 

Developers των Anthem και Dragon Age φεύγουν από την Bioware

Αποχώρησε ο επικεφαλής του live service. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/19] Ο Ben Irving, επικεφαλής παραγωγής του Anthem, αποχωρεί από την Bioware.

H ανακοίνωση έγινε με μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, όπου αναφέρει ότι δέχτηκε μια θέση σε κάποια άλλη εταιρεία.

Ο Irving περιγράφει την Bioware ως ένα "ονειρεμένο" μέρος, προσθέτοντας ότι το Anthem έχει ένα "λαμπρό μέλλον" υπό την υπάρχουσά του ηγεσία. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος αντικαταστάτης του.

[UPDATE: 18/8/19 - Ο παραγωγός του Dragon Age έφυγε από την BioWare] Αποχωρήσεων συνέχεια για την BioWare αφού μετά τον παραγωγό του Anthem, τώρα και ο ομόλογός του στο Dragon Age αποτελεί παρελθόν.

Ο Fernando Melo, παραγωγός των Dragon Age: Origins και Dragon Age 2, είχε αναλάβει και την παραγωγή του νέου Dragon Age Τελικά όμως φεύγει αρκετά νωρίς, την στιγμή που έχουμε δει μόλις ένα τρέιλερ από το παιχνίδι. Η αιτιολογία της αποχώρησής του, ήταν ότι θα ήθελε να αποστασιοποιηθεί και να αναζητήσει νέες ιδέες για ένα "καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα" του.

Δήλωσε ωστόσο μέσω Twitter ότι θα χαρεί να παίξει το νέο Dragon Age, αυτή τη φορά ως fan. Ο Melo εργάστηκε στη BioWare επί 12 χρόνια.

 

[UPDATE: 2/11/19 - Έφυγε και ο επικεφαλής του live service και επικεφαλής της BioWare Austin] Ο Chad Robertson, επικεφαλής των live υπηρεσιών του Anthem και πρώην διευθυντής της BioWare Austin, ανακοίνωσε μέσω του Twitter account του ότι αποχωρεί από την BioWare μετά από 14 χρόνια.

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα "Star Wars: The Old Republic, Anthem, η BioWare Austin studio και η βασική ομάδα είναι σε καλά χέρια και να περιμένετ εμεγάλα πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενοβήμα της καριέρας μου στην gaming βιομηχανία και θα σας ενημερώσω για αυτό σύντομα. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα μου στην BioWare. Ήμουν 14 χρόνια στην εταιρεία και την ευχαριστώ που ήμουν μέλος της".

 

Διαβάστε το review του Anthem και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Anthem γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification