Ειδήσεις Action Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

Sunday, 18 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/ce/24/batman-arkham-knight-sequel-cancelled-1-19-1566154034.jpg
 

Ακυρώθηκε sequel του Batman: Arkham Night

 Με τον Damian Wayne.

 Μία σειρά πληροφοριών και concept art διέρρευσαν μέσω Twitter αναφέροντας ότι η Warner Bros. ετοίμαζε sequel για το Batman: Arkham Knight, το οποίο ωστόσο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Σε αυτό θα ελέγχατε τον Damian Wayne, ενώ θα υπήρχε και Batbike (μηχανή για τον Batman), μία γυναικεία έκδοση του Black Mask, ο ηλικιωμένος Bruce Wayne και ένα σύστημα Nemesis.

 

 

Η Warner Bros. Montreal, εταιρεία ανάπτυξης που μας έφερε το Batman: Arkha Origins, δουλεύει για το Suicide Squad και ένα Superman game, σύμφωνα με διαρροές. Δεν γνωρίζουμε αν προηγουμένως είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη κάποιου Batman game.

batman arkham knight sequel cancelled 2

Στο ακυρωθέν παιχνίδι θα ελέγχατε τον Damian Wayne, ο οποίος θα φορούσε στολή. Το Nemesis system είχε υλοποιηθεί στο Middle-Earth και ετοιμαζόταν να υπάρχει και σε αυτό το παιχνίδι. Το concept art έχει στοιχεία και από χαρακτήρες, όπως οι Two-Face, Gorilla Grodd και η γυναίκα Black Mask. Ακόμη, θα συναντούσατε τον ηλικιωμένο Bruce Wayne και τον Dick Grayson.

Τέλος, υπάρχουν φήμες ότι η Warner Bros. Montreal ετοιμάζει ένα Batman game βασισμένο στην ιστορία του Court of Owls.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification