Ειδήσεις Action Ghostrunner

Ghostrunner

Tuesday, 27 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/31/c0/Ghostrunner-launch-trailer-2-1-1603800744.jpg
 

Ghostrunner

Launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/19] Το Ghostrunner αποτελεί ένα νέο Action-Adventure από τις εταιρείες ανάπτυξης One More Level Games, 3D Realms και Slipgate Ironworks.

Σχεδιασμένο σε ένα δυστοπικό, cyberpunk περιβάλλον, το νέο αυτό Action game φαίνεται να δανείζεται στοιχεία από άλλα αντίστοιχα games, με το parkour και το stealth να αποτελούν τα κύρια συστατικά του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι ικανότητες του πρωταγωνιστή, καθώς και το κύριο όπλο του, παραπέμπουν έντονα στο Dishonored.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ του Ghostrunner.

Το σενάριο θα διεξάγεται στο μέλλον, μετά από έναν παγκόσμιο κατακλισμό. Η πόλη χτισμένη σε ένα γιγάντιο πύργο είναι το τελευταίο προπύργιο της ανθρωπότητας. Τα εμφυτεύματα παρέχουν πρόσβαση σε διάφορες κάστες οι οποίες διχάζουν την κοινότητα. Η βία και η φτώχεια οδηγούν σε επανάσταση. Εσείς αναλαμβάντε τον ρόλο ενός ήρωα ο οποίος μπορεί να παλέψει τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κυβερνοχώρο. Στόχος σας είναι να ανεβείτε στον πύργο και να νικήσετε τον κυβερνήτη του, ο οποίος ονομάζεται Keymaster. Ο βασικός μηχανισμός του παιχνιδιού είναι το "ένα χτύπημα-ένα kill" κάτι που σημαίνει ότι μία επίθεση είναι αρκετή για να σκοτώσει έναν εχθρό ή τον ήρωα.

Συζητήστε για το Ghostrunner στο παρακάτω forum topic.

[UPDATE: 27/10/20 – Launch τρέιλερ] Η One More Level, εταιρεία ανάπτυξης του Ghostrunner δημοσίευσε το launch τρέιλερ του παιχνιδιού, στο οποίο βλέπουμε και τον βασικό κακό που μοιάζει λίγο στον Dr. Octopus.

Μετά το God’s Trigger, η One More Level κυκλοφορεί σήμερα και το Ghostrunner. Το First-Person έχει πολύ γρήγορο gameplay, βασίζεται στις επιθέσεις με το κοφτερό σας σπαθί και διαδραματίζεται σε έναν κόσμο με cyberpunk αισθητική. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και αποσπάσματα από το boss fight, με τον κακό που είναι υπαίτιος για το κόψιμο του χεριού σας.

Η ταυτότητά σας και ο λόγος που ζητάτε εκδίκηση έχει επεξηγηθεί σε προηγούμενο gameplay τρέιλερ και το demo του είχε μεγάλη επιτυχία στο Steam, αφού πολλοί gamers το τίμησαν κατά την διάρκεια του Summer Game Fest του Steam. Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα indie games που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα και η One Level Studio δείχνει μέρος του ταλέντου της σε αυτό τον τομέα.

Το Ghostrunner κυκλοφορεί από σήμερα για PC μέσω Steam, PS4, Xbox One, Switch και θα είναι διαθέσιμο και για PS5 και Xbox Series X/S όταν οι κονσόλες κυκλοφορήσουν.

Δείτε περισσότερα για το Ghostrunner και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 09:18
Ο κακός θυμίζει Dr Octopus .Εντυπωσιακό βίντεο με εντυπωσιακές μάχες.
Notification