Ring of Elysium: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ring of Elysium: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ring of Elysium: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Κυκλοφόρησε και επίσημα.

Το Ring of Elysium κυκλοφόρησε και επίσημα για PC στις 24 Ιουνίου, όπως μας ενημέρωσε η Aurora Studio.

Η ανακοίνωση αυτή έχει γίνει σε ελάχιστα σημεία όπως στις ειδήσεις του παιχνιδιού στο Steam και στα social media. Ωστόσο, συμβαίνουν τα εξής παράδοξα. Από την μία η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam δεν αναφέρει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο την ημέρα όπου το παιχνίδι μπήκε στην early access. Δεύτερον, δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία στη Wikipedia ή στο Metacritic, το οποίο αναφέρει ακόμα το "early access". Τρίτον, δεν στάλθηκε ποτέ δελτίο τύπου στα media. Όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικά, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γραφτεί κάποιο review, έστω που να φαίνεται στο Metacritic.

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν με την Aurora Studio; Μιας και η εταιρεία ανάπτυξης ανήκει στην Κινέζικη Tencent, η οποία γνωρίζει κυρίως την αγορά της Κίνας, ενδεχομένως η είδηση να μην έχει επικοινωνηθεί σωστά, διότι την ξέρουν μόνο...όσοι παίζουν ήδη το παιχνίδι και όσοι το ακολουθούν στα social media. Εμείς που το έχουμε παίξει ελάχιστες φορές το μάθαμε από τα στελέχη της εταιρείας όταν επισκεφθήκαμε το περίπτερό τους στην Gamescom.

Διαβάστε περισσότερα για το Ring of Elysium και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification