Ειδήσεις Action Στο Death Stranding θα μπορείτε να ουρήσετε

Στο Death Stranding θα μπορείτε να ουρήσετε

Saturday, 24 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/af/bd/death-stranding-pee-22-1566676257.jpg
 

Στο Death Stranding θα μπορείτε να ουρήσετε

Αν πολλοί παίκτες κατουράνε στο ίδιο σημείο τότε θα συμβεί κάτι καλό!

 

Στο Death Stranding ο Hideo Kojima θα μας επιτρέπει να μπορούμε να ρίχνουμε κι ένα κατούρημα που και που...έτσι για να ξαλαφρώσουμε.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα γίνεται με το αριστερό και δεξί trigger του χειριστηρίου για να κατευθύνουμε τα ούρα μας. Επίσης, ο Κοτζίμαρος διευκρίνισε ότι "αν πολλοί παίκτες κατουράνε στο ίδιο σημείο τότε θα συμβεί κάτι καλό". Για παράδειγμα, σε ένα βίντεο που είδαμε, ένα μανιτάρι έγινε πιο μεγάλο αφού πρώτα δέχθηκε κατούρημα (σ.σ. δεν τα ήξερε αυτά τα κόλπα ο Super Mario).

 

 

Επίσης, ο Kojima πρόσθεσε σε όλα αυτά ότι το κατούρημα θα χρησιμοποιείται και...ως όπλο. Προφανώς για κοντινή απόσταση.

Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία Sony-Kojima Productions. Συζητήστε για το Death Stranding σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification