Ειδήσεις Action Δωρεάν το Assassin's Creed Odyssey: The Lost Tales of Greece DLC

Δωρεάν το Assassin's Creed Odyssey: The Lost Tales of Greece DLC

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Αλέξης Πανούσης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/ef/81/atlantistop-73-1568207767.jpg
 

Δωρεάν το Assassin's Creed Odyssey: The Lost Tales of Greece DLC

Σε όλες τις πλατφόρμες

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το τελευταίο DLC του Assassins Creed Odyssey με τίτλο "The Lost Tales of Greece", δωρεάν για όλα τα format.

"Κατά την διάρκεια του quest ο παλιός σας φίλος Σωκράτης σας προσκαλεί να τον συναντήσετε στην αρχαία Φωκίδα", αναφέρει η Ubisoft μέσω video update.

Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι ιερείς στην Ακρόπολη τον κρατούν αιχμάλωτο και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να τον απελευθερώσετε και να ανακαλύψετε ποιος κρύβεται πραγματικά πίσω από την σύλληψη του. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την ιστορία Sokrates στο κύριο παιχνίδι για να ξεκλειδώσετε το DLC.

H Ubisoft φαίνεται να μοιράζει δωρεάν περιεχόμενο αυτή την περίοδο καθώς μόλις πριν από δύο εβδομάδες η εταιρία ανακοίνωσε ένα άλλο δωρεάν DLC για το Odyssey με τίτλο The Fate of Atlantis. Εκτός αυτού θα μπορείτε να πάρετε δωρεάν το Myrmidon character pack μέχρι της 17 Σεπτεμβρίου. Το πακέτο περιλαμβάνει πανοπλία, mount και ένα legendary spear. 
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 12/09/2019 03:16
Καλά η Ubisoft προθέτει κάθε φορά καινούργιο υλικό που πραγματικά είναι εντελώς ανούσιο καθώς όταν παίζω συνεχώς το ίδιο παιχνίδι είναι αρκετά βαρετό και κατά συνέπεια αφήνω αρκετές αποστολές χωρίς να ασχοληθώ καν.
Notification