Ειδήσεις Action PUBG: Update 4.3 με PS4-Xbox One cross-play

PUBG: Update 4.3 με PS4-Xbox One cross-play

Tuesday, 01 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/f0/14/pubg-update-4-3-21-1569864215.jpg
 

PUBG: Update 4.3 με PS4-Xbox One cross-play

Επίσης αλλαγές στα shotguns και προσθήκη του Survival Mastery system.

[Αρχική δημοσίευση: 30/9/19] Το τρίτο update της Season 4 του PlayerUnknown's Battlegrounds φέρνει αλλαγές στα shotguns, καθώς επίσης εισάγει κάποιες επιπλέον λειτουργίες.

Συγκεκριμένα, για αρχή προστίθεται το Survival Mastery system, το οποίο λειτουργεί όπως το Weapon Mastery system, αλλά για λιγότερο "θανάσιμες" πτυχές του παιχνιδιού. Μέσω αυτού του συστήματος παίρνετε XP και ανεβαίνετε levels κάνοντας loot, χρησιμοποιώντας items κατά την μάχη, πολεμώντας και κάνοντας revive συμπαίκτες σας. Το μέγιστο level του Survival Mastery είναι το 500.

Επιπλέον, προστίθεται η λειτουργία match summary timeline, μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές με επιβίωση πληροφορίες από το προηγούμενό σας match. Οι πληροφορίες που μπορείτε να δείτε είναι οι παρακάτω (μαζί με άλλες δραστηριότητες που δίνουν XP):

-Σημείο προσγείωσης
-Τοποθεσίες όπου κάνατε διάφορα πράγματα
-Damage που κάνατε και δεχτήκατε
-Απόσταση που διανύσατε με οχήματα
-Blue Zone phases που επιβιώσατε

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας όσον αφορά την survival πτυχή του παιχνιδιού με βάση την ανάλυση δεδομένων από όλους τους παίκτες. Περιέχει τις εξής πληροφορίες (οι 3 επικρατέστερες πληροφορίες θα διακρίνονται):

-Μέση διάρκεια εμπλοκής
-Μέση απόσταση εμπλοκής
-Items που κάνατε loot ανά match
-Απόσταση που διανύσατε ανά match
-Συχνότητα Hot drops
-Damage που δεχτήκατε ανά game

Στη συνέχεια, το νέο update προσθέτει το PUBG ID, το οποίο αποτελεί έναν νέο τρόπο για να δείξετε την πρόοδό σας και τις ανταμοιβές του Survival Mastery. Περιλαμβάνει Suvival Mastery level, Player ID, έμβλημα, background και πόζες. Μπορείτε να βλέπετε το PUBG ID άλλων παικτών που ήταν στην ομάδα σας στο προηγούμενο match, εκείνου που σας σκότωσε, καθώς επίσης και αυτό του κάθε παίκτη που σκοτώνετε. Για κάθε 10 levels που ανεβαίνετε (ξεκινώντας από το level 5) θα παίρνετε ένα έμβλημα, ενώ για κάθε 10 levels (ξεκινώντας από το level 10) θα παίρνετε ένα background. Για κάθε 100 levels (ξεκινώντας από το level 100), θα παίρνετε μια πόζα. Επιπλέον, για κάθε level που παίρνετε, θα λαμβάνετε BP.

Πέρα από τις παραπάνω προσθήκες, ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του update 4.3 είναι η προσθήκη του DBS shotgun. Το νέο αυτό όπλο αρχικά θα μπορείτε να το πάρετε μόνο από care packages, έχει δύο εσωτερικούς γεμιστήρες που χωράνε μεχρι 14 φυσσίγια 12-gauge, επιτρέποντάς του να κάνει μεγάλο damage σε λίγο χρόνο. Το DBS μπορεί να δεχθεί σκοπευτικά Red Dot, Holographic και 2x έως 6x, ενώ το μέγιστο δραστικό βεληνεκές του είναι τα 100 μέτρα.

Μαζί με το νέο shotgun, έρχονται και αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα όπλα του ίδιου τύπου. Συγκεκριμένα, αυξάνεται η πιθανότητα ευστοχίας, ειδικά στις μεσαίες αποστάσεις, μικραίνει η μείωση του damage σε σχέση με την απόσταση. μεγαλώνει το damage που κάνουν τα σκάγια μέσα στο δραστικό βεληνεκές του όπλου (εκτός του Sawed-Off), ενώ όλα τα shotguns θα ρίχνουν 9 σκάγια με κάθε φυσίγγι. Επιπλέον, τα σκάγια πλέον έχουν πιο ρεαλιστική βαλλιστική πορεία και το "κλώτσημα" όλων των shotguns έχει ξαναρυθμιστεί.

Δείτε αναλυτικά τα patch notes του 4.3 εδώ.

[UPDATE: 1/10/19 - Υποστήριξη cross-platform μεταξύ PS4 και Xbox One] Η Bluehole ανακοίνωσε ότι πλέον οι κάτοχοι PS4 και Xbox One μπορείτε να παίξετε PUBG μεταξύ σας.

Υπάρχουν επίσης ξεχωριστά εικονίδια για τους παίκτες PS4 και Xbox One, ώστε στα kills και στο loot, ώστε να γνωρίζετε από ποια κονσόλα συνδέεται ο καθένας. 

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification