Ειδήσεις Action Marvel’s Avengers Collector’s Edition

Marvel’s Avengers Collector’s Edition

Saturday, 05 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/e1/23/Webpnet-resizeimage2023-68-1570268251.jpg
 

Marvel’s Avengers Collector’s Edition

Θα περιλαμβάνει αγαλματίδιο του Captain America ύψους 30εκ.

Έπειτα από τη μεγάλη ανακοίνωση ότι η Ms. Marvel θα είναι ο έκτος playable character η Crystal Dynamics αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Collector’s Edition του επερχόμενου Avenger’s game. Η νέα συλλεκτική έκδοση θα φέρει τον τίτλο "Earth's Mightiest" και θα περιέχει διάφορα αντικείμενα που θα παραπέμπουν σε όλους τους χαρακτήρες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση θα είναι "εμπνευσμένα από in-game events και items".

Τα αντικείμενα που θα σχετίζονται με τους βασικούς χαρακτήρες περιλαμβάνουν: ένα αγαλματίδιο του Captain America, το σύμβολο της Black Widow, ένα bobblehead του Hulk, ένα μπρελόκ με το σφυρί του Thor, Mjolnir, και τα blueprints για την στολή του Iron Man. Επιπλέον, θα υπάρχει μια κονκάρδα με το έμβλημα των Avengers, ένα Steelbook αλλά και μια φωτογραφία με τους πέντε Avengers και την Kamala Khan σε νεαρή ηλικία. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η Kamala, ή αλλιώς Ms. Marvel, θα αποτελέσει το έκτο μέλος της ομάδας ενώ παράλληλα θα παίζει και καταλυτικό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή της "Earth's Mightiest" Edition.

Το Marvel’s Avengers θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαίου 2020 για PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.

Διαβάστε περισσότερα για το Marvel’s Avengers και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification