Ειδήσεις Action Moons of Madness

Moons of Madness

Monday, 14 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/34/e8/moons-20-1571065549.jpg
 

Moons of Madness

Νέο Horror Adventure από την Funcom.

Funcom και Rocket Pocket Games ανακοίνωσαν ένα νέο Horror game το οποίο είναι βασισμένο στον κόσμο του The Secret World. Πρόκειται για το Moons of Madness το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω το σχετικό τρέιλερ για να πάρετε μια πρώτη ιδέα:

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Άρη όπου ο πρωταγωνιστής Shane Newhart ζει και δουλεύει ως συντηρητής μιας ερευνητικής βάσης. Δυστυχώς ο Shane θα πρέπει να επιζήσει με λιγοστό φαγητό και νερό και αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πρωταγωνιστή. Επίσης μεγάλο πρόβλημα αποτελούν και τα τέρατα τα οποία υπάρχουν παντού στον κόσμο. Τέλος από την περιγραφή που βρήκαμε στο επίσημο site υπάρχουν αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής. Αυτά τα προβλήματα, δεν βοηθούν την κατάσταση του όπου βρίσκεται σε έναν άλλο πλανήτη, μακριά από τον κόσμο του, με λιγοστά τρόφιμα και αρκετούς εχθρούς.

Το Moons of Madness θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Συζητήστε για το Moons of Madness στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification