Ειδήσεις Action Ο YouTuber 10HoursMovies θα οδηγάει live στο GTA 5 μέχρι να βγει το GTA 6

Ο YouTuber 10HoursMovies θα οδηγάει live στο GTA 5 μέχρι να βγει το GTA 6

Sunday, 20 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/dd/3d/grand-theft-auto-5-61-1571605411.jpg
 

Ο YouTuber 10HoursMovies θα οδηγάει live στο GTA 5 μέχρι να βγει το GTA 6

Άλλα επίπεδα καψίματος!

Ο YouTuber 10HoursMovies, που είναι μεγάλος fan του Grand Theft Auto, κάνει μαραθώνιο livestream με το Grand Theft Auto V, όπου οδηγάει...μέχρι να κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto 6!

Μέχρι στιγμής η Rockstar Games δεν έχει ακόμη καν ανακοινώσει το Grand Theft Auto 6, συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε την νέα έκδοση της σειράς ούτε το 2020. Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει και στο thumbnail, προτίθεται να ξεπεράσει τις 365 ημέρες και να συνεχίσει μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση.

Το streaming ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή πλησιάζει στο να κάνει 1.000 γύρους γύρω από όλο τον χάρτη του Grand Theft Auto 5! Να σημειώσουμε πάντως ότι υπάρχουν bots στο GTA 5, με τα οποία μπορείτε να οδηγάτε αυτόματα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν ο YouTuber θα πέφτει ποτέ για ύπνο.

Δείτε ακόμη τον τερματισμό του GTA San Andreas μέσα σε 25 λεπτά.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V και το αντίστοιχο του Red Dead Redemption 2.

Συζητήστε εκτενώς για το φημολογούμενο Grand Theft Auto 6 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification