Ειδήσεις Action Το Death Stranding στα PC

Το Death Stranding στα PC

Tuesday, 03 Mar 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/e2/95/death-stranding-half-life-crossover-pc-4-1583178047.jpg
 

Το Death Stranding στα PC

Θα χρησιμοποιεί το Denuvo για την καθυστέρηση των crackers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/10/19] Η εταιρία ανάπτυξης του Hideo Kojima έκανε μια ανάρτηση μέσω Twitter θέλοντας να ευχαριστήσει όσους έμειναν πιστοί και υποστήριξαν την προσπάθεια του εμβληματικού developer και της εταιρίας του, για την δημιουργία του Death Stranding. Ωστόσο η εταιρία αποφάσισε με την ευχαριστήρια αναφορά της να ανακοινώσει και την κυκλοφορία του παιχνιδιού για PC και μάλιστα μέσα στο 2020.

[UPDATE: 21/2/20 - Ο Hideo Kojima κοινοποίησε νέο τρέιλερ] Εχθές το πρωί ο δημιουργός Hideo Kojima κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα νέο Death Stranding τρέιλερ. Είναι 45 δευτερόλεπτα και είναι στο στυλ της ταινίας 1917. Το τρέιλερ δεν προσδιορίζει τι ακριβώς προωθεί και το αν πρόκειται για την κυκλοφορία της έκδοσης για PC ή για κάτι που θα έρθει στο PS4, όπως κάποιο update.

Η έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει από την 505 Games αλλά πέραν αυτού δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω.

Να σημειωθει ότι μέχρι και σήμερα το Death Stranding ήταν μια αποκλειστική κυκλοφορία του PS4.

[UPDATE 2: 2/3/20 - Έρχεται στις 2 Ιουνίου] Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Kojima Productions.

έκδοση για PC θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Steam και το Epic Games Store, σύμφωνα με την 505 Games, που είναι ο publisher του παιχνιδιού. Θα έχει photo mode, υποστήριξη για υψηλό frame rate και συμβατότητα για ultra-wide οθόνες.

Το παράδοξο είναι ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα crossover του Half-Life! Στο τρέιλερ θα παρατηρήσετε ότι ο Norman Reedus έχει το λογότυπο της valve στο πίσω μέρος του κεφαλιού του αλά Matrix και ένα Headcrab από το Half-Life στο τέλος του τρέιλερ. Πιθανόν το Half-Life crossover να αφορά μόνο την έκδοση του Steam! Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

[UPDATE 3: 3/3/20 - Θα χρησιμοποιεί το Denuvo για την καθυστέρηση των crackers] Το Death Stranding, έρχεται και επίσημα στα PC μέσα στον Ιούνιο και έχουμε μια ακόμα σημαντική πληροφορία που έχει πλέον επιβεβαιωθεί. Στην σελίδα του Steam για το Death Stranding, αναφέρει ότι θα ενσωματωθεί το Denuvo (DRM) το λογισμικό διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων στην προσπάθεια καθυστέρησης των crackers.

Το εν λόγο λογισμικό έχει δεχθεί κριτική από το community και από reviewers, οι οποίοι ισχυρίζονται πως η χρήση του λογισμικού επιβραδύνει τις επιδόσεις της CPU. Η εταιρεία ανάπτυξης του Denuvo έχει αποδεχθεί δημοσίως πως δεν υπάρχει λογισμικό που να μπορεί να εξαλείψει την πειρατεία προς το παρόν. Αυτό που προσφέρει στις εταιρείες ανάπτυξης το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η προστασία των πωλήσεων μέχρι ένα βαθμό. Οι περισσότερες πωλήσεις ενός video game γίνονται τις πρώτες 30 ημέρες και σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν το Denuvo έχει καταφέρει να καθυστερήσει για ένα μήνα τους crackers, σώζοντας τις περισσότερες πωλήσεις για τις εταιρείες. Σε άλλες περιπτώσεις αυτό δε συνέβη.

Στην έκδοση για PC θα προστεθεί και το νέο Photo mode όπως και υποστήριξη σε ψηλά framerates. Παρακάτω θα βρείτε την επιβεβαίωση από τον Hideo Kojima στο Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε το review του Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 28/10/2019 15:03
Άραγε με την Ελληνική μεταγλώττιση τι ισχύει?
#2 Efane (Level 23) 21/02/2020 18:17
Time exclusive λοιπόν για ένα ακόμα παιχνίδι του ps4. Its ok.
Notification