Ειδήσεις Action Bleeding Edge: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Bleeding Edge: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 15 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/39/a9/54/bleeding-edge-pc-16-1573730322.jpg
 

Bleeding Edge: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την Microsoft. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 14/11/19] Το Bleeding Edge της Ninja Theory είναι ένα online team-based brawler και ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες που ανακοινώθηκαν στην Ε3 αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με πηγές θα αναφερθεί στην Χ019 σήμερα με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πλέον μπορούμε να καταλάβουμε και γιατί. Η True Achievements εντόπισε ότι το site του Bleeding Edge είχε ανανεωθεί νωρίτερα, από λάθος, δίνοντας στην δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου πριν την επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με το site το Bleeding Edge θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου του 2020. Πιο πριν θα υπάρξουν δύο closed betas διαθέσιμες για αυτούς που θα κάνουν pre-order και για μέλη του Xbox Game Pass. Η πρώτη beta θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο και η δεύτερη τον Μάρτιο. Το site επίσης δείχνει τα bonus των pre-orders που είναι τα skins Nidhoggr, Buttercup και Zero Cool μαζί με το Rioter’s Hoverboard και κάποια taunts.

[UPDATE: 15/11/19 - Ανακοινώθηκε επίσημη ημερομηνία από την Microsoft] Το Bleeding Edge απέκτησε και σελίδα στο Steam μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 24 Μαρτίου 2020.

Η Microsoft επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο X019 event, καθώς και παρουσίασε ένα καινούργιο τρέιλερ που δείχνει τους χαρακτήρες του game. Θα υποστηρίζει cross-play και είναι διαθέσιμο από τώρα για pre-order σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Bleeding Edge θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2020 για PC και Xbox One.

 

Δείτε επίσης βίντεο από το gameplay του Bleeding Edge και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification