Ειδήσεις Action Διαγωνισμός ψαρέματος στο Fortnite

Διαγωνισμός ψαρέματος στο Fortnite

Thursday, 21 Nov 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/b6/2f/fortnite-fishing-rod-19-1574370728.jpg
 

Διαγωνισμός ψαρέματος στο Fortnite

Το τουρνουά θα ονομάζεται Fishing Frenzy.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τουρνουά ψαρέματος στο Fortnite, το οποίο θα ονομάζεται Fishing Frenzy.

Στο τουρνουά αυτό θα υπάρξει ένας νικητής από κάθε region του παιχνιδιού και μια ποικιλία διαφόρων κατηγοριών. Το βραβείο Top Angler θα πάει στον παίκτη που θα ποιάσει τα περισσότερα ψάρια σε ένα match, κατά την περίοδο του διαγωνισμού. Το The Small Fry Champion θα πάει στον παίκτη που θα πιάσει τα περισσότερα ψάρια Small Fry, ενώ το ίδιο θα γίνει και για τους πρωταθλητές των Flopper και Slurpfish. Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν ειδικά llama trophies για να επιδεκνύουν τα κορυφαία ταλέντα τους...στο ψάρεμα.

Θα υπάρξει ένα ακόμη βραβείο, καθώς όποιος παίκτης πιάσει το Mythic Goldfish κατά την διάρκεια του τουρνουά θα λάβει το Bottom Dweller Pickaxe. Το τουρνουά Fishing Frenzy θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα Δευτέρας στις 03:00. Όποιος χρησιμοποιήσει καλάμι ψαρέματος σε αυτό το διάστημα μπαίνει αυτόματα στο διαγωνισμό, αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει το two-factor authentication.

Όσοι συμμετάσχετε στο τουρνουά θα λάβετε ένα δωρεάν spray Play to Win. Φροντίστε μόνο να βγάλετε ψάρια με το καλάμι κι όχι με κανένα...Harpoon Gun.

Δείτε το Fortnite update v11. Συζητήστε περισσότερα για Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για το Fortnite: Chapter 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification