Ειδήσεις Action Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Thursday, 16 Jan 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/d3/ea/horizon-zero-dawn-pc-7-1575578854.jpg
 

Φήμη: Horizon Zero Dawn για PC

Το Horizon: Zero Dawn ενδεχομένως να κυκλοφορήσει για PC. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/12/19] Ο Anton Logvinov, ένας Ρώσος YouTuber που αποκάλυψε πρώτος ότι το Death Stranding θα έρθει στα PC, δήλωσε τώρα ότι σειρά θα πάρει και το Horizon Zero Dawn.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για όποιον με έκραζε στην αρχή της χρονιάς όταν είπα ότι το Death Stranding θα έρθει στα PC, το παιχνίδι θα έρθει τον Φεβρουάριο του 2020. Ελπίζουμε να ζείτε μέχρι τότε, γιατί η ανακοίνωση θα έρθει σύντομα.

 Πρόσθεσε ακόμη ότι έχει μιλήσει με πολλούς developers που ετοιμάζουν games για το PS5 και μου έχουν πει να έχω κατά νου και τις εκδόσεις για PC.

[UPDATE: 16/1/20 - Το Horizon: Zero Dawn ενδεχομένως να κυκλοφορήσει για PC] Σύμφωνα με αναφορά που κυκλοφόρησε η ιστοσελίδα Kotaku, πηγές που έχουν άμεση επαφή με εκπροσώπους της Sony επιβεβαιώνουν τις σκέψεις της εταιρίας για την κυκλοφορία του Horizon: Zero Dawn σε PC.

Εάν η ισχύει τελικά η συγκεκριμένη διαρροή, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη και ένα θετικό νέο για τους κατόχους PC αφού το Horizon: Zero Dawn πέτυχε πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις ως PS4 exclusive με πολύ θετικές κριτικές. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέχρι στιγμής είναι να περιμένουμε μια ενδεχομένη τοποθέτηση κάποιου εκπροσώπου της Sony ή έστω μια επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης.

Διαβάστε το review του Horizon Zero Dawn και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification