Senua's Saga: Hellblade II

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II

30fps στα Xbox Series X και S. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/19] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης Ninja Theory, θα αναπτύξει το Senua's Saga: Hellblade II. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

[UPDATE: 23/12/19 – Θα κυκλοφορήσει και για PC] Η αποκλειστικότητα φαίνεται να έχει διπλή σημασία για την Microsoft από όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της εταιρίας μέσω απάντηση που έδωσε σε έναν χρήστη στο Twitter, το Hellblade θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε χρήστες της σειράς Xbox Series X αλλά και PC.

Συγκεκριμένα ένας fan του Xbox απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του τμήματος marketing της Microsoft, Aaron Greenberg, ρωτώντας τον αν τελικά ισχύει η αποκλειστικότητα του Hellbalde 2 για το Xbox. Ο Aaron φαίνεται να άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα περί αποκλειστικότητας. Με μια απλή πρόταση απάντησε στον χρήστη ότι το HellBlade 2 αποτελεί μια αποκλειστικότητα για Xbox και PC. Με λίγα λόγια το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στους δυο τομείς τους οποίους η Microsoft δραστηριοποιείται περισσότερο, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Ωστόσο πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους ότι θα αποκτήσουν το παιχνίδι μέσω του Xbox Game Pass. Κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και έτσι πρέπει όλοι να κρατούν τις επιφυλάξεις τους.

[UPDATE 2: 23/1/20 – Η ομάδα ανάπτυξης θα έχει το διπλάσιο μέγεθος από αυτή του Hellblade] Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι ένα από τα τρία επερχόμενα projects της Ninja Theory.

Ο συνιδρυτής της Ninja Theory, Tameem Antoniades, αναφέρει “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα μπορούν να συγκριθούν με επικούς μύθους και παλιά έπη.”

O Antoniades συνέχισε: “Η ομάδα θα έχει περίπου το διπλάσιο ανθρώπινο δυναμικό από ότι είχε το Hellblade, που είχε πολύ μικρή ομάδα για AAA τίτλο, όμως θέλουμε να αποδείξουμε ότι μικρές ομάδες μπορούν να πετύχουν εκπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνολογίες και έξυπνα εργαλεία.”

Ξέρουμε από παλαιότερη δήλωση πως η ομάδα του Hellblade απαρτιζόταν από 20 άτομα, οπότε μπορούμε να υπολογίσουμε γύρο στα 40 άτομα για την συγκεκριμένη.

[UPDATE 3: 11/6/20 - To sequel θα σχεδιαστεί με την Unreal Engine 5] Μέχρι στιγμής μόνο ελάχιστες εταιρείες ανάπτυξης έχουν επιβεβαιώσει ότι χρησιμοποιούν την Unreal Engine 5 και μία από αυτές είναι και η Ninja Theory, η οποία αποκάλυψε ότι το Hellblade II Senua’s Saga θα σχεδιαστεί με τη νέα τεχνολογία.

Οι λεπτομέρειες προέρχονται από ένα επίσημο δημοσίευμα της Xbox, στο οποίο επιβεβαιώνονται για μία ακόμα φορά η τεχνολογία που θα εισάγει το Xbox Series X, τα χαρακτηριστικά της κονσόλας και η προσέγγιση της Microsoft για τη νέα γενιά κονσόλων.

[UPDATE 4: 17/6/21 - H μάχη θα είναι ρεαλιστική και με σκληρές σκηνές] Ο Creative Director του Senua's Saga: Hellblade 2, Tameem Αντωνιάδης, δήλωσε ότι "Η μάχη τυ παιχνιδιού θα είναι ρεαλιστική και με σκληρές σκηνές. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να την κάνει αυθεντική, γι' αυτό και οι animators και η ηθοποιός που παίζει την Senua έχουν περάσει από εκπαίδευση μάχης για τα τελευταία δύο χρόνια".

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε η Microsoft και που δείχνει ένα update στο development.

Επίσης, έχουν σκαναριστεί πραγματικές στολές της Ισλανδίας κι έχουν ψηφιοποιηθεί, ενώ η ομάδα ανάπτυξης εξερευνά την Ισλανδία, όπου το παιχνίι διαδραματίζεται, για να καταγράψει τα αξιοθέατα της χώρας.

[UPDATE 5: 22/3/23 - Το motion capturing σε ένα νέο βίντεο] Η Ninja Theory δείχνει σε ένα νέο βίντεο την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει στο motion capturing του Hellblade 2.

[UPDATE 6: 11/6/23 - Νέο τρέιλερ] Στα πλαίσια της παρουσίασής της για τον Ιούνιο, η Microsoft και η Ninja Theory έδειξαν ένα νέο τρέιλερ του Hellblade 2. Σε αυτό η Senua ακούει και πάλι την σκέψη της και ταυτόχρονα μιλάει με την αντανάκλασή της.

[UPDATE 7: 4/4/24 - Στα 30fps] Το Hellblade 2 θα τρέχει μόλις στα 30fps στις κονσόλες Xbox Series X/S.

Η είδηση προέρχεται από το Γερμανικό GamePro. Φυσικά το frame rate στα PC θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, ανάλογα με το σύστημά σας. Ο VFX director της Ninja Theory είναι αυτός που είπε στο GamePro για τα 30fps. Κάτι ανάλογο θυμίζουμε ότι ίσχυσε και στο Starfield, κάτι που έπαιξε ένα ρόλο στα Xbox reviews (σ.σ. αν και το βασικό θέμα εστιαζόταν στο gameplay).

Επίσης, ο Ελληνοαμερικανός ιδρυτής της Ninja Theory, Tameem Αντωνιάδης, αποχώρησε από την εταιρεία.

Senua's Saga: Hellblade 2 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X/S.

Διαβάστε το review του Hellblade και συζητήστε για το Hellblade II στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification